Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG SKANDALA
Povratak na članak

Prošireni Panamski kanal pušten u promet, došli uglavnom nižerangirani čelnici

Jill Biden, supruga američkog potpredsjednika Joea Bidena, vodila je izaslanstvo Sjedinjenih Država

Komentari 6

LI
lipotan
06:26 27.06.2016.

isporuke droga sada ce puno brze biti na odrrdistu.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:18 27.06.2016.

znači, prema ovom novinari, copy/paste stručnjaku, korisniku google translatora, nakon proširenja panamskog kanala brodovi više neće trebati ploviti kroz sueski kanal?! naravno, brod iz indije, vijetnama, će daleko prije doploviti do grčke, ako će ići na tihi ocean, pa krozz panamski kanal u atlantik, pa na gibraltar, i u sredozemno, sve do grčke.

VL
ĆU
ćuprija
22:24 26.06.2016.

morali prolazit Sueckim kanalom ?.............? Šta je pjesnik htio reći? Ne kontam Panama -Egipat , ni blizu .... opet ne kontam .... valjda je pjesnik bio napušen! sad kontam!

VL
DU
Deleted user
20:58 26.06.2016.

Zapadni političari se uvrijedili pa nisu došli na otvorenje. ili moraju brinuti brigu oko uvođenja demokracije u Siriji i Breksitu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.