Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM REPORTAŽA

Propao Vučićev plan: Evo koliko smo srpskih zastava vidjeli u selima kraj Vukovara

Novi mural posvećen herojima Vukovara
Davor Javorovic/PIXSELL
15.09.2021.
u 14:34

Pupovčevi ljudi sa srpskom zastavom slikali su se samo na balkonu, a 90 posto Vukovaraca da ne maše ni hrvatskim zastavama na dan nacionalnih praznika, pa neće ni s Vučićevom.

Komentara 67

HI
hiohio
15:14 15.09.2021.

Zamislite da u Vojvodini 5 kolovoza izvjese Hrvatske zastave, vučić bi poludio ,rekao bi Oluja je stigla.

ZV
Zvjerko15
14:45 15.09.2021.

Sad će Vučko pričati kako nisu izvjesili zastave zbog straha od usta.škog režima. Kaže Vučko 1995. u Glini: "Glina nikada neće biti Hrvatska, u protivnom neka umjesto usta imam p....."

MP
marinko.przolica
14:56 15.09.2021.

Ovi koji pišu ovakve članke i donose takve zaključke očito žive u nekom svom čudnom svijetu/snu. Srbi u selima po cijeloj RH su i srcem i dušom za Veliku Srbiju. Dokazali to prije 20 godina i sada svake godine za pravoslavne blagdane koji često preraste u četnički dernek. Ovi bi prije 20 godina valjda pričali o bratstvu i jedinstvu i svijetloj budućnosti u Jugoslaviji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?