Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo?

Pronašli mrtvo tijelo žene kod Pazina. Sumnja se na nasilnu smrt

policija ilustracija portal (1)
Dino Stanin/PIXSELL
08.05.2013.
u 07:44

- Oko 18.30 sati na području Pazinštine pronađeno je mrtvo žensko tijelo. Sumnja se na nasilnu smrt - rekla je za 24 sata glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović.

Tijelo za sada nepoznate žene pronađeno je na putu Ćusi-Gračišće na području Pazinštine u utorak poslijepodne, pišu 24 sata.

- Oko 18.30 sati na području Pazinštine pronađeno je mrtvo žensko tijelo. Sumnja se na nasilnu smrt. U tijeku je očevid kojeg obavlja zamjenik županijskog državnog odvjetnika iz Pule te istarska policija. Tijelo će nakon očevida biti prevezeno na odjel patologije pulske Opće bolnice radi točnog utvrđivanja uzroka smrti. Identitet se još utvrđuje - rekla je glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović, objavile su jučer 24 sata.

>> Tijelo mrtve žene pronađeno u moru kod Dubrovnika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije