Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo i suicid

Ubojstvo i samoubojstvo u Starim Jankovcima: Pobili se kumovi?

ubojstvo (1)
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/7
25.07.2011.
u 21:00

Prema prvim informacijama iz policije, koja još uvijek obavlja očevid, sumnja sa na ubojstvo i samoubojstvo.

U vremenu od 18.20 do 19.30 sati u Starim Jankovcima, selu nedaleko od Vinkovaca, došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja u kojoj su dvije osobe smrtno stradale.

Neslužbeno doznajemo da se radi o ubojstvu i samoubojstvu, a da su smrtno stradali Dragica Šarčević (52 godine) i Antun Seletić (56 godina), oboje mještani Starih Jankovaca.

– Trenutno možemo reći samo da je došlo do pucnjave iz vatrenog oružja i da je ispaljeno više hitaca iz pištolja. Ni jedna ni druga stradala osoba nemaju registrirano vatreno oružje na svoje ime. Dok ne završi očevid i dok se ne izvrši obdukcija ne možemo reći tko je pucao, koji je uzrok ovome događaju niti kako se sve odigralo. Do završetka obdukcije ne možemo reći ni da li je neka od stradalih osoba bila u alkoholiziranom stanju, rekao je Luka Barunčić, glasnogovornik PU Vukovarsko – srijemske županije.

Doznali smo i da su mrtva tijela pronađena u ljetnoj kuhinji obiteljske kuće Dragice Šarčević koja se nalazi na adresi Bana Josipa Jelačića 20. Mještani Starih Jankovaca kažu da su srmtno stradali bili inače kumovi a da su tijekom dana, u dvorištu Dragice Šarčević, pekli rakiju.

Saletić je oženjen i ima sina dok je Šarčević udovica i majka je dvije kćerke. Živjeli su na svega 300-tinjak metara zračne linije. a susjedi navode da ništa nije ukazivalo da je moglo doći do ovakve tragedije.

– Dopodne sam ih vidio da peku rakiju, a i razgovarao sam sa Saletićem jer mi je trebao nešto privatno. Čak smo dogovarali i nekakav posao jer je on bravar. Pucnjavu nisam čuo a da se nešto događa vidio sam kada je počela vriska na ulici. Istrčao sam van, a ljudi su počeli vikati da su se pobili. Utrčao sam unutra i vidio dva tijela da leže na podu i da je krvi svuda okolo. Nisam dao nikome da uđe unutra i odmah smo pozvali policiju, rekao nam je jedan od susjeda stradale Dragice Šarčević.

Istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru Nikola Bešenski, koji je izišao na mjesto događaja, kratko nam je samo rekao da će prethodno morati obaviti obdukcija kako bi mogao javnosti dati punu i točnu informaciju.

Komentara 19

DR
drmo
22:16 25.07.2011.

ma to je bilo samoubojstvo iz zasjede

BI
bilikamen
22:46 25.07.2011.

ako su dva mušla, onda je po srijedi kamatarenje ( što bi drugo mogli biti ) a ako su pak muško i žensko onda je ljubavna afera. Nešto od ta dva mora biti. Nisu se valjda zbog politike.

OB
-obrisani-
07:38 26.07.2011.

Dopodne sam ih vidio da peku rakiju. ______________________________ Ahaha kao u maratoncima koji trče počasni krug. Kad su je kušali, shvatili da ne valja, netko zyebo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije