Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokraj omiša

Pronađen mrtav 37-godišnjak i pištolj pokraj njegova tijela

policija, plin (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
31.01.2013.
u 14:38

U Splitu je u svom stanu pronađen mrtav 83-godišnjak. Zatražena je obdukcija iako nema tragova koji bi upućivali na nasilje.

U obiteljskoj kući u omiškom zaleđu pronađen je mrtav 37-godišnjak. Uz njegovo tijelo policija je pronašla pištolj. Policijski je očevid u tijeku, a tijelo je poslano na obdukciju.

Zatražena je i obdukcija tijela 83-godišnjaka koji je u četvrtak pronađen u svom stanu u Splitu. Našla ga je osoba koja o njemu skrbi. Nema tragova koji bi upućivali na nasilnu smrt. 

>> Čaglin: Na cesti pronađen mrtav muškarac, usmrtilo ga drvo?

Komentara 1

Avatar puky
puky
14:58 31.01.2013.

... pa to su dvojica ... već sam mislio da sam skrenuo ... malo 37 malo 83 godine ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije