Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promotivni članak

Promocija pretplate Styrijinih izdanja

Styria
Večernji list
09.03.2012.
u 08:00

Posjetite Garden Mall 10. i 11. ožujka i uživajte u našem "kutku za čitanje“ gdje možete sjesti i pročitati svoje omiljene dnevne novine, tjednike i mjesečnike

Pretplata omogućava uživanje u jutarnjim ritualima započinjanja dana uz omiljeni napitak i novine ili opuštanje na kraju dana uza zanimljiv, aktualan i zabavan sadržaj koji vam samo uz pretplatu dolazi na vašu kućnu adresu. Uz pretplatu novine dolaze k vama i rješavaju vas brige gdje kupiti novine.

Posjetite Garden Mall 10. i 11. ožujka i uživajte u našem "kutku za čitanje“ gdje možete sjesti i pročitati svoje omiljene dnevne novine, tjednike i mjesečnike u izdanju Styrije u Hrvatskoj. Kutak je ugodan prostor koji podsjeća na vaše omiljeno mjesto odmora i relaksacije u kući – dnevnu sobu. Tu će biti i hostese koje će zainteresiranima darovati testnu pretplatu uz koju imate jedinstvenu priliku testirati jedan od ponuđenih modela pretplate.

Jeste li znali da su, osim što pretplata štedi vrijeme štedi i novac, jer su temeljem pretplate osigurane najpovoljnije cijene, različiti modeli pretplate, fleksibilni načini i dinamike plaćanja prilagođeni potrebama i mogućnostima pretplatnika? Pretplatnicima kao znak zahvalnosti za vjernost darujemo jedinstvene prilike rezervirane samo za njih, brojne popuste, nagradne igre i natječaje te vrijedne darove tijekom cijele godine.

Dođite u Garden Mall i uživajte u zanimljivim promotivnim aktivnostima koje smo pripremili za sve posjetitelje i kupce Garden Malla. Iskoristite vikend za odmaranje, druženje, kupnju i priliku da testirate pretplatu jer smo pripremili nekoliko modela svim zainteresiranima na dar!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
10:38 09.03.2012.

a šta s onima koji nisu iz zagreba?? btw. to styria me jako podsjeća na sterija, a ono ubačeno y na yugoslaviu. hmmmhhhhmm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije