Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Preveliko razočaranje'
Povratak na članak

Prometni stručnjak: Reizborom Butkovića Plenković si je 'pucao u koljeno'

Hrvatska je jedna od rijetkih zemalja kod kojih se sigurnošću, protočnošću i učinkovitošću cestovnog prometnog sustava ne upravlja iz resornog ministarstva.

Komentari 5

DD
ddh
16:50 20.10.2016.

Meni je pun kufer ovih crvenih strucnjaka pobjeglih ili ovisnih o sanatoriju za psihicki bolesne i maloumne s Iblerovog trga i novinara koji tim "strucnjacima" daju podium u medijima. Po cemu je taj Marusic neki dokazani strucnjak? Po njegovoj diplomi fakulteta za prodaju magle ili zbog toga sto izigrava profesora tog istog? I po cemu je za kolone i cekanja radi pregustog prometa odgovoran Butkovic? Mozda taj t.zv. "strucjak" ocekuje, da ce ministar mozda izmisliti ili bi morao izmisliti nevidljive ceste i nevidljive automobile po kojima bi se nevidljivo vozilo kad kad se jedan pijani Ostojic zaleti u Milanovica i radi te nesrece nastaju kolone. Gluposti crvenih je tesko izlijeciti, pa razni crveni Marusici diskutiraju o temama o kojima nemaju pojma i razvijaju teoretske bezsmilslice.

VL
UN
una1
14:54 20.10.2016.

Plenković zna zbog čega je izabrao Butkovića,kakav god bio razlog meni je nejasan.Vrijeme će pokazati da li je to pravi izbor.

VL
DU
dubravkai16
15:42 20.10.2016.

Nije jaso čime je taj lik zaslužio da bude ministar prometa, ako je otišao Hasanbegović i Kovač, Butković je 100% Karamarkov čovjek. Ovo je velika greška Plenkovića.

VL
TA
taxiico
18:50 20.10.2016.

ima li još stručnjaka za promet? uvijek ovaj marušić a pojma nema o prometu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.