Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očevid traje

VIDEO Teška prometna nesreća kod Rijeke: Poginula jedna osoba, zabranjen promet

Zbog prometne nesreće prekinut promet na Riječkoj zaobilaznici
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/4
02.07.2023.
u 22:25

Jedna je osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći  u nedjelju oko 20 sati na riječkoj obilaznici kod čvora Draga,  u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila riječkih registracijskih oznaka, doznaje se iz operativnog dežurstva PU primorsko-goranske.

Prometna nesreća dogodila se u nedjelju kasno poslijepodne na autocesti kod Rijeke. Kako nam javlja čitateljica na terenu je nekoliko vozila hitne pomoći, policije, tri vatrogasna kamiona te tri vučne službe, a zadnji dio jednog automobila je u potpunosti smrskan. Jedna je osoba poginula. 

Očevid na mjestu događaja obavit će dežurna zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Rijeci u suradnji s policijskim službenicima, naveli su iz policije. Prema informacijama iz HAK-a, zbog te prometne nesreće je na autocesti A7 između čvora Rijeka istok i i čvora Orehovica, u smjeru Rupe, zabranjen promet. Promet je preusmjeren i vodi se obilaznim pravcem preko čvora Rijeka Istok i DC 404, a vozači su zamoljeni za dodatan oprez i strpljenje. 

VIDEO Zbog prometne nesreće prekinut promet na Riječkoj zaobilaznici

 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 2

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
01:50 03.07.2023.

Polako ljudi vozite turista je puna auto cesta drzite propisani razmak ne vozite umorni .

DU
Deleted user
00:00 03.07.2023.

Šta reć ? Kakvu posluku porati ? Govorim onima koji ne čuju ! Govorim onima koji ne vide a ne čuju, ne čuju a ne govore .... oprostite ovo će te morati u montaži ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije