Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

'Proleteri svih zemalja, ujedinite se' nije dovelo do diktature proletarijata, nego do diktature kapitala

11.11.2023. u 11:30

U sjeni histerije kapital se osjeća ugodno, a vlast prirodno. Zato u Gazi i Izraelu ginu djeca, u Ukrajini traje zaboravljeni rat

Komentara 4

Avatar Moodleen
Moodleen
12:08 11.11.2023.

Ne mogu gerovci bez svojih idola "proletera".

JA
Janketz
17:00 11.11.2023.

Ha, ha, ha, odličan naslov, očito smo kao ljudska rasa izuzetno lako manipulirani. Sve lakše i idu sve gora vremena, doista ne bih htio biti mlad danas.

ZV
zvir12
19:00 01.12.2023.

Ljudi su najdresiranije životinje. To počine gotovo činom rođenja, nastavlja se u obitelji, a onda kreće u široj zajednici. Naravno, svaka država pomno pazi na karakter same dresure. Dresuru provode vladajuće elite, političke, ekonomske, kulturne, akademske, religiozne....Bitno je da se sačuva ustroj društva koje su te elite uspostavile. Tako se perpetuira postojeći društveno ekonomski model, koji odgovara manjini, a koji većina zdušno prihvaća, potpuno nesvjesna da radi na štetu vlastitih interesa. Meni je bilo gotovo groteskno, promatrati ljude 90-ih godina koji su se zdušno zalagali za ukidanje stečenih radničkih prava, naivno vjerujući da će se za njihova prava zalagati kapitalisti. A njima je jedino stalo do maksimalizacije profita, pod bilo koju cijenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije