Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slatina u šoku

Prolaznik koji je našao mrtvu bebu mislio je da pluta dječja lutka

bajer
Foto: Maja Šantoši
1/3
05.05.2013.
u 13:14

Ribiči s kojima smo razgovarali žele ostati anonimni, a otkrili su nam da je pronađena i ženska torbica s osobnim stvarima. Nagađa se da je u jezeru i tijelo majke, no policija ga nije pretraživala

SLATINA - Šok i nevjerica zavladala je gradom nakon što je u subotu ujutro slučajni prolaznik pronašao mrtvu bebu u jezeru Bajer.

Prolazeći sa svojim sinom šetnicom, uočio je najprije nešto nalik na dječju lutku. Kada je prišao bliže, shvatio je da se radi o ljudskom tijelu.

Kako je u šetnji bio sa svojim malim sinom i nije htio da mališan vidi tijelo u vodi pozvao je obližnje radnike da izvuku tijelo koje je plutalo uz rub jezera i bilo je zamotano u plahtu.

Po velični mrtvog tijela pretpostavlja se da je riječ o tek rođenoj bebi.

Svi su bili u šoku jer nitko ne bi očekivao ovako nešto, potvrdili su ribiči koji su se i danas okupili na Bajeru.

Policija je napravila svoj posao, no nisu pretražili jezero, a postoje tek nagađanja da se u jezeru nalazi i tijelo majke.

No, policija ne želi odati makar i namjanji detalj koji bi mogao ugroziti istragu.  Čak nisu željeli potvrditi radi li se o muškom ili ženskom djetetu.

I ribiči s kojima smo razgovarali žele ostati  anonimni, a otkrili su nam da je pronađena i ženska torbica s osobnim stvarima.

I ove oskudne informacije o stravičnom otrkiću pomalo su neobične. Naime, očevid je policija prilično przo završila, bez pretrage cijelog jezera..

Slatinčani se ustručavaju govoriti o događaju koji ih je mahom šokirao, no postavljaju pitanje kako je moguće da se netko odlučio na ovakav čin. 

>>U Slatini na Bajeru pronađeno mrtvo novorođenče

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije