Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA NE POVJEROVATI

Prokurist u skladištu poduzeća uzgajao konoplju vrijednu 375.000 kuna pa je skrivao u tri bačve od 200 litara

indijska konoplja
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/3
31.03.2022.
u 09:41

U tri bačve je kako se sumnja, uspio sakriti oko 50,4 cvjetnih vrhova konoplje

Muškarac (44), inače zaposlen kao prokurist u jednom trgovačkom društvu, sumnjiči se za zloporabu droge, zbog čega je ispitan na ODO Karlovac.  

Sumnjiči ga se da je od točno neutvrđenog dana 2021. do 23. ožujka 2022., u Cetingradu, koristio svoje zanimanje kako bi prikrio da uzgaja konoplju. Naime, radi u trgovačkom društvu kao prokurist zadužen za proizvodnju, pa je, kako se sumnja, to iskoristio kako bi na neutvrđenom mjestu proizveo veću količinu konoplje.

Nakon što ih je uzgojio, kako se sumnja, 44-godišnjak  je u prostorijama skladišta trgovačkog društva u kojem je prokurist, ubrao cvjetne vrhove s biljki konoplji. Nakon što je selektirao pobrane vrhove biljaka, sumnja se da ih je 44-godišnjak pohranio u tri bačve od  200 litara, koje je osim toga označio zasebnim oznakama. Te je bačve potom držao u skladištu trgovačkog društva.

U te tri bačve je kako se sumnja, uspio sakriti oko 50,4 cvjetnih vrhova konoplje, vrijedne 375.000 kuna. Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu prihvatio je prijedlog tužiteljstva te je 44-godišnjaku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije