Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Pakistanu

Projektilom iz bespilotne letjelice ubijen glavni operativac Al-Qa'ide

\'osamaAK47\'
arhivska fotografija
20.01.2012.
u 12:11

Awan je rodom iz Abbottabada, grada u kojem je prošlog svibnja ubijen Osama bin Laden

U napadu američke vojske izvedenom projektilima ispaljenim iz bespilotne letjelice u Pakistanu je prošlog tjedna ubijen jedan od glavnih operativaca Al-Qa'ide Aslam Awan, prenosi Reuters.

Awan je rodom iz Abbottabada, grada u kojem je prošlog svibnja ubijen Osama bin Laden, a američki projektili ubili su ga nakon što je lociran kod grada Miranshaha.

Iako je široj javnosti ime Aslama Awana relativno nepoznato, nadležne službe dobro ga znaju i označavaju ga kao jednog od glavnih operativaca Al-Qa'ide za inozemne operacije, zaduženog za terorističke napade na zapadne zemlje.

 

Ključne riječi

Komentara 14

UK
Ugo Kajvez
16:46 20.01.2012.

Dali se tom negativcu negdje na sudu sudilo za njegova moguča nedijela ? ............ po UN konvencijama svakom ljudskom biću se mora omogučiti suđenje .......... . Prema tome tko je tu terorista ? ..................

GL
Glista
20:04 20.01.2012.

@Ugo, ne budi naivan. Ameri vode rat protiv terrorista, objavljen i otvoren. Vode ga u ratnoj zoni, konvencionalno, sa \"boots on the ground\" i svim raspolozivim sredstvima. Ova spodoba je locirana i uklonjena uz pomoc tih sredstava, u ratnoj zoni. Ovi se brane i protunapadaju, isto svim njima raspolozivim sredstvima (ukljucujuci samoubojice). Sta tu nije jasno? Kako bi to islo po tvome... Mozda da ih pozovu na caj sa krafnama pa ih prvo lijepo pitaju?

UN
unbekant
13:57 20.01.2012.

a ja mislijo ovaj operativac sa slike da je jos prosle godine ubijen,da ni je uskrsno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije