Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski poznati golfer Greg Norman predstavio izgradnju igrališta u Dubrovniku
Povratak na članak

Projekt od 6,5 milijardi kuna bez studije utjacaja na okoliš

Projekt izgradnje igrališta za golf na Srđu težak je 6,5 milijardi kuna, a Grad Dubrovnik će na ime komunalnih doprinosa zaraditi 220 milijuna kuna.

Komentari 10

SR
Sime Raljevic
09:50 15.11.2009.

Lijepog li clanka.Da covik poviruje u dobru narav projekta. Pa ajde da povirujemo i u pomoci turizmu od golfa. Ali ljudi, jeli Vi zbilja znate tko je Greg Norman. Osim sto je golfer svijetske klase, on je i iskusan biznisman. Ako Vam gospodo bude on pravio to igraliste golfa, virujte mi skupo ce da VAS kosta.Njega ne zovu zanista u svijetu \"SARK\". Istina je on je jako dobar igrac golfa(iako pokazuje u svojoj igri; starost, godine,) ali taj zna i da ugrize kao pravi morski pas. Po zavrsetku poslova, koliko ce biti procenat njegovog VLASNISTVA? Sime---BOYERO!

VL
RO
romictea
15:40 13.11.2009.

Korupcija nasa svagdanja u svim sferama drzavna uprave

VL
HO
HRVATSKA only
15:58 13.11.2009.

bolji vam je pusti kamen? bolje je da se ništa ne dešava? bolji je konzerva turizam? nije dobro da dolaze bogati turisti? jedini je tzaključak da ne želite dobro Hrvatskoj !

VL
NI
nikudnikam
20:27 13.11.2009.

Može li i kamena s ramena za ove iz zaleđa?

VL
HO
HRVATSKA only
15:48 13.11.2009.

ovo je potrebno Dubrovniku ! tko ne razumije elementarno-bolje da se niti ne javlja ! ako niste bili nigdje po Svijetu,ne iznosite svoje zaključke-jer ste nepismeni !

VL
CH
chino49
16:24 13.11.2009.

Tko je ovdje lud i nepismen? Kako je moguće pričati o ovakovom projektu bez studije utjecaja na okoliš??? Nemojte biti smiješni!

VL
PT
Ptica
16:26 13.11.2009.

Odlicna ideja! Jedini problem je u tome sto Dubrovnik nema vode vec ista dolazi iz zaleda, odnosno Četnikstana. Tko su ti u zaledu govori ne tako daleka 1991 godina.

VL
DR
draga1955
17:05 13.11.2009.

Ja sve nešto mislim da naši bogatuni imaju svoje ljude u ekološkim udrugama, pa ako im se ideja svidi, daju mig i ekolozi stupe u akciju. Na takav način spriječavaju priliv kapitala i investicija u zemlji, čekajući povoljan trenutak za sebe! Ne znam, nisam u ovo siguran, ali vidim da je tako bilo i na Pelješcu, gdje se je u draći trebalo sagraditi elitno turističko naselje i onda je nedostatak prostornog plana ili Vlahušić ili bivša gradonačelnica to stopirali. Te kamenice, te ovo, te ono. Nikada na zelenu granu. Ali sam siguran da zezamo investitore, od kojih povremeno čujemo pritužbe. Mi smo mala zemlja i bez stranog kapitala i investicija neće nam nikakav ministar ni vlada pomoći. Gore je ono što smo do sada uradili prodavajući obiteljsko srebro, banke i poduzeća, kao što ćemo i vodu prodati i plačat je deset puta skuplje.

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
18:05 13.11.2009.

Evo konačno nešto za prirodnjake.Ono što je do jučer bio kamenjar i zmijarluk.postaje ozelenjeni park.A, velite, nema vode za Dubrovnik.E pa bit će inače ovo je nečija promašena investicija.

VL
OB
-obrisani-
18:29 13.11.2009.

Hrvatska je od uvijek bila turisticka zemlja za proletarijat europe i takva ce i ostati.sve ostalo je promasaj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.