Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Profesori, gdje to piše da i bivši premijer Ivo Sanader ne može biti mandatar?!

23.04.2024. u 14:15

Bivša premijerka Jadranka Kosor na kršenje Ustava u režiji Milanović - Grbin prva je uskliknula "Svaka čast!", a zaprepastio ju je tek US: "Zastrašujuće izjave da su u stanju poništiti i odluke Hrvatskog sabora"

Komentara 15

Avatar Le-Freak
Le-Freak
15:44 23.04.2024.

Baš bi se tako naši znalci naprezali nekome ne-ljevičaru napraviti ovakvu podršku kao što se trude podržati neustavno i destruktivno ponašanje Milanovića pokazati kao sasvim ok i pravilno. Da to netko drugi radi bila bi priča o diktaturi, nacizmu, talibanštini, gori od Lukašenka i Orbana zajedno... i nitko se nebi potrudio dokazati neko navodno legalističko ponašanje. Ali drugovima izgleda treba biti sve dozvoljeno nama ostalima preostaje da se nadamo samo blagim kaznama jer nismo ljevičari. Naš grijeh, pa naći će se neki drug koji čita misli i zna što smo kriminalno naumili.

HR
hrza
16:32 23.04.2024.

U Ustavu jasno pise da se odredbe odnose na sve osim gospodina Milanovica.

BA
bacenheider
16:04 23.04.2024.

A zasto postoji Ustavni sud?Svi su pametni i svi sve znadu ali 9 sudaca je potvrdilo tu tezu US i tu nema vise diskusije.Milanovic vec duze vrijeme krsi ustav i neznam zasto se ne primjeni tocka 97 stavak 2 ustava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije