Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neredi za norijade
Povratak na članak

Profesor za norijade dobacivao policajcima da su p....

Policija je ukupno privela 22 osobe, 12 ih je pušteno, a ostali su zadržani na prekršajnim i kriminalističkim obradama.

Komentari 6

TO
Tomac
16:34 19.05.2010.

Šta im je dovikivao, da su PI smeni? A, gad pijani...

VL
OB
-obrisani-
14:23 19.05.2010.

a nije profesor alkoholičar ha?legenda!

VL
OB
-obrisani-
20:01 19.05.2010.

Još jedan u nizu pokazatelja kakva neodgojena profesorska smeća žive od tuđeg rada i znanja, možemo samo zamisliti čemu je učio učenike lijeni pijanac . Naravno lijeno neodgovorno smeće će štrajkati i tražiti od države još veća izdavanja za privatnee škole , jer lijeno smeće treba piti Da smo u normalnoj državi policajci bi dobro naučili pameti neodgojeno smeće osnovnoj kulturi , ali gdje smo mi od normalne države

VL
BU
BukiZG
21:14 19.05.2010.

Stvarno nevjerojatni tipovi ovdje daju komentare. (razočarani) možda da ponekad promisliš prije nego što lupiš totalnu glupost. Kao i u svakoj struci tako sigurno i među profesorima ima i ološa i pijanaca itd. To što je ovaj pijanac radio probleme ne umanjuje činjenicu da su ostali njegovi kolege taj dan od jutra pa do razlaza maturanata savjesno obavljali svoj posao i to razrednici prateći maturante od škole do Jelačićevog trga i poslije do Bundeka i na Bundeku, a ostali dežurajući u školama i radeći s ostalim razredima, a u školama u kojima nije bilo nastave , vodeći ostale učenike u posjetu muzejima i slično.

VL
Avatar punkufer
punkufer
22:00 19.05.2010.

Od slavljenja nečeg lijepog i kretanja u život na dostojanstven i pametan način to se sve pretvorilo u pijano divljanje, maltretiranje okoline i bijedno ponižavanje samog sebe. Katastrofa. To treba zabraniti.

VL
DH
dhod
09:15 20.05.2010.

Što morališete? Bilo je manje izgreda nego u nekom narodnjačkom klubu za jedno veće. Profesor vjerovatno inače i ne pije jer njegovo ponašanje pokazuje da nije navikao na alkohol. Ponesla ga atmosfera i razigrana mladost pa se čovjeku otelo. Jednom godišnje se može istrpiti malo razuzdanosti od strane mladih veseljaka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.