Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neredi za norijade

Profesor za norijade dobacivao policajcima da su p....

maturanti (1)
Anto Magzan/PIXSELL
19.05.2010.
u 14:00

Policija je ukupno privela 22 osobe, 12 ih je pušteno, a ostali su zadržani na prekršajnim i kriminalističkim obradama.

ZAGREB - Među pijanim maturantima na Bundeku, na policiji se našao i jedan profesor Privatne ekonomske škole M. M. (43) zbog vrijeđanja policajaca. Dobacivao im je da su pi..., bacao se po podu i pokušao se samoozlijediti. Izmjereno mu je 2,35 promila alkohola u krvi.

Jedan se mladić (22) pridružio maturantima na Bundeku, ali se zaigrao i počeo naguravati zaštitarku Bilić-Erića. Kad je došla policija, počeo ih je pljuvati, jednog je udario laktom u trbuh pa u oko. Uhićen je i izmjereno mu je 1,03 promila alkohola.

Policija je ukupno privela 22 osobe, 12 ih je pušteno, a ostali su zadržani na prekršajnim i kriminalističkim obradama. Silom su privedena petorica, oštećena su tri tramvaja, dva autombusa i jedan reklamni pano. Liječničku pomoć zbog pijanstva primilo je 12 maturanata.

Komentara 6

TO
Tomac
16:34 19.05.2010.

Šta im je dovikivao, da su PI smeni? A, gad pijani...

OB
-obrisani-
14:23 19.05.2010.

a nije profesor alkoholičar ha?legenda!

OB
-obrisani-
20:01 19.05.2010.

Još jedan u nizu pokazatelja kakva neodgojena profesorska smeća žive od tuđeg rada i znanja, možemo samo zamisliti čemu je učio učenike lijeni pijanac . Naravno lijeno neodgovorno smeće će štrajkati i tražiti od države još veća izdavanja za privatnee škole , jer lijeno smeće treba piti Da smo u normalnoj državi policajci bi dobro naučili pameti neodgojeno smeće osnovnoj kulturi , ali gdje smo mi od normalne države

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije