Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cijena - 75.000 kuna

Prodaje se Čačićev Chrysler kojim je skrivio nesreću u Mađarskoj

čačićev auto  (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/8
25.04.2012.
u 14:02

Čačiću se u Mađarskoj sudi za izazivanje nesreće u kojoj je poginulo dvoje Mađara. Prijeti mu do pet godina zatvora.

Prodaje se bijeli Chrysler koji je prvi potpredsjednik  Vlade Radimir Čačić vozio 1. siječnja 2010. kada je skrivio nesreću u kojoj su život izgubile dvije osobe. Riječ je o Chrysleru 300C koji je popravljen, a Euroline ga prodaje  za 75.000 kuna. U oglasu se navodi da je riječ o rabljenoj limuzini, a auto je bio registriran na HNS.

Čačić je, podsjetimo, u Mađarskoj optužen za izazivanje prometne nesreće sa smrtnim posljedicama. Tereti ga se da nije prilagodio brzinu vožnje uvjetima na cesti te se zabio u automobil ispred sebe. Najavio je da će se, ako bude proglašen krivim, povući iz političkog života. Prijeti mu od jedne do pet godina zatvora.

>>Suđenje Čačiću: Vještaci neuvjerljivi, a sutkinja nije dorasla

Iako se očekivalo da bi presuda mogla biti izrečena ovog travnja, rasprava koja je bila zakazana za travanj otkazana je jer je zatražena provjera Čačićeva službenog i diplomatskog statusa.

U nesreći su poginuli György Lipták (60) i Imréné Antal (81). Vozačica Škode Katalin Lipták, supruga i kći poginulih, u sudaru je lakše ozlijeđena, dok je četvrta osoba iz automobila teško ozlijeđena zbog čega je dugo posjećivala liječnika.

Komentara 53

RO
rowokopach
21:31 25.04.2012.

@dariodario551 imperator zoran se vozi u blindiranom automobilu. sto, tebi imperator zoran manje vrijedi od sanadera? lol.

CL
ClinOr
22:42 25.04.2012.

Čujem da se planira provođenje peticije da se makne spomenik banu Jelačiću i stavi spomenik Čačiću jer je on ipak ubio više Mađara.

KL
klax
11:53 26.04.2012.

vic:Jeb*** situacija u Hrvatskoj. Ko preživi ovu 2012 godinu u 2013-toj će ga Čačič pomest sa autom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije