Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADA I DALJE BEZ FORMALNE ODLUKE
Povratak na članak

Prodaja HEP-a radi kupnje Ine bez podrške Mosta?

Bivši SDP-ovi ministri traže da se građanima na referendumu prepusti odluka o vraćanju Ine novcem HEP-a, a za referndum su i u Živom zidu i HSS-u

Komentari 4

DU
Deleted user
14:40 04.01.2017.

Vlada bi mogla prodati nekoliko hotela i kupiti Konzum Benz koji ima 4 benzinske stanice. Dobili bi "stratešku tvrtku" i famoznu "energetsku neovisnost" ma što to značilo. Naime, domaće nafte nemamo, pa bi benzin i za te 4 benzinske trebalo uvoziti.

VL
MA
marijaqwer
17:47 04.01.2017.

Možemo gorivo kupovati bilo gdje u okruženju jer je svugdje jeftinije nego kod nas.

VL
AN
antuntod
15:18 04.01.2017.

Kupovati uništenu INU,prodajom dionica koliko toliko uspješnog HEP-a može floskulom samo HDZ-e u ime nacinalnog interesa, a ni jedan poduzetnik to ne bi učinio na taj način.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.