Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FBI istražuje slučaj
Povratak na članak

Procurilo više od 19 tisuća e-mailova DNC-ija. Obama: Moguće je da Rusija pokuša utjecati na naše predsjedničke izbore

Slučaj curenja e-mailova doveo je do ostavke predsjedavajuće Demokratskog nacionalnog odbora Debbie Wasserman Schultz uoči stranačke konvencije na kojoj je Hillary Clinton izabrana za stranačku kandidatkinju za predsjedničke izbore.

Komentari 14

ST
stomugromova
08:09 27.07.2016.

Judeomasonerija pod svaku cijenu želi da Hillary Clinton bude predsjednica. Svi znaju da iza nje stoje Soroš,kabala odnosno ona se već deklarirala kao sljedbenica Saul Lanskog,koji je poznati sotonist.Znači sotona bi konačno trebao dobiti svog predsjednika.Dakle nasuprot volji građana stoji globalni cionistički lobi koji postavlja svoje marionete,koji će služiti interesima njih,a ne svim građanima SAD.Prava demoNkracija na djelu.

VL
RA
Rangostar
17:34 27.07.2016.

Putin bi najvjerovatnije pobjedio na Americkim izborima. Steta nije se kandidovo.

VL
GV
golub Vaso
09:50 27.07.2016.

glavna stavka je onemogućeno kandidiranje Bernie Sandersa od strane vrha demokratske stranke, ali to ne smijete napisati. sotona killary Clinton

VL
KO
korisniksb
16:05 27.07.2016.

Majku ti bozju,kad se oni petljaju po citavom svijetu tko ce gdje biti president onda je u redu,ali ovako nije u redu,pa kako ih nije sram???

VL
PP
pp
16:48 27.07.2016.

Ajmo Trump!

VL
AN
Ana33
16:35 27.07.2016.

Nije kriv lopov (nepoštena kampanja koju je vodila Hilary) već onaj koji je otkrio lopova ( mladi hakeri iz Demokratske stranke a ne Rusi)...

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:57 27.07.2016.

Nije bitno sto je sadrzaj e-mail-a, na to "ne obracajte paznju" (kako onemoguciti demokraciju i pokrasti Bernie Sanders-a te namjestiti izbore da ih "dobije" Killary koja ce zastupati kao i do sada Goldman-Sachs i vojno-industrijski kompleks). Zanimljivo je da Obomber nikad nije negirao istinitost sadrzaja e-mail-a kojima se otkriva kako je sve namjesteno i kako je Bernie Sanders pokraden. Svi vec znamo da je je uvijek dezurni krivac ne samo Rusija vec specificno Vladimir Putin osobno. Cudi me i sve da je njegovo bauljanje istina da neka drzava stoji iza nevladine organizacije Wikileaks, da ga to smeta s obzirom na "smjene rezima" po raznim drzavama koje je on osobno s Killary napravio, trebao bi uzivati u tome da mu se to jednom dogodi i kod njega doma s obzirom koliko mu je omiljeno to raditi po drugim drzavama.

VL
MP
marijeta.prskalo
12:52 27.07.2016.

Posve je normalo kada se Ameri baš svima miješaju u izbore . . .

VL
Avatar mason
mason
17:47 27.07.2016.

Donald Trump se ne divi samo Putinu nego i Kim Yongu a u zadnje vrijeme i Erdoganu. Njegova vanjska politika je ravna nuli. Putin je godinama vodio politiku, policiju KGB, vojsku, drzavu.Putin o tim stvarima ima u malom prstu vise nego on u glavi, tako da bi ga Putler izradio na stetu Amerike, da on nebi ni skuzio da je izraden.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.