Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Slavonskom Brodu
Povratak na članak

Vlaho Orepić: Problem migranata ne može se svoditi samo na pitanje žice

On je danas obišao zimski tranzitno-prihvatni centar zajedno sa svojim prethodnikom Rankom Ostojićem koji mu je objasnio cijeli posao oko tranzita izbjeglica.

Komentari 17

DU
Deleted user
16:36 25.01.2016.

hrvatska netreba razmisljat o izbeglicama niti ih treba zbrinjavat to mogu oni koji ih zovu jednostavno svoje goste i jarane pokupot avionom u ateni i preletet hr ,treba postavit pitanje o clanstvu u uniji jer mi nismo glasali za takovuu evroazisku uniju i kalifat

VL
DU
Deleted user
16:14 25.01.2016.

Sve ostaje isto... super...

VL
L0
luena 01
17:34 25.01.2016.

Sigurno vam je zao da ministar unutranjih poslova nema primjedbi kako je gosp.R.Ostojic rjesavao problem migranata... Ako nemate sto za pljuvat vi ce te izmisljati, takvi ste vi ...

VL
GO
goran2hr
16:27 25.01.2016.

Znači stigao je Ostojić 2. Pohvalio je dosadašnji postupak prema ilegalnim imigrantima i viđeno u kampu. Ni on baš ne bi ogradu, a slovenska žica i pooštrenja politike prema imigrantima u zapadnim zemljama ne brinu ga previše, niti tjeraju na razmišljanje i promjene. Naravno, ako zatreba tu će biti Ostojić da da pomoć ili savjet. Nedajbože po pomoć ili savjet otići kod Orbana. Obojica su zaboravila i spomenuti koliko je taj cirkus sa ilegalnim imigrantima, do sada koštao, koliko je Hrvatskoj tih troškova dosada refundirano iz EU i kolike bi bile uštede (tako sada pomodno - promijene, uštede, reforme..) da se to prekine, a ilegalni imigranti upute nekim drugim putem?

VL
ZL
zlatnirat
17:14 25.01.2016.

Koliko mi je poznato RH je ili ce dobiti 16,5 miliuna eura za provoz i brigu nad izbjeglicama u toku 2015 ako je potrosila vise treba to da predoci u EU da dobije to placeno. Dakle ta radna mjesta suu placena od EU a ne od RH i budite sretni sto izbjeglice idu dalje, jer u RH nece ni ostajati. U izjavama zena izbjeglickog vala tek se od RH i SLO osjecaju istima jer do tog podrucja nitko ne pita dali si musko ili zensko i tako se postupa prema istima. Problem nije hrvatski vec EU i dok tu nema zajednickog jezika nema ni pobiljsanja. Pisao sam vec vise puta da su i nasi ljudi iz bivse juge bili u izbjeglistvu i zbrinuti najvise u D i A i stambeno i novcano u 90-ima, neki samo jednom mjesecno dolazili po "placu" prije toga rusi,rumuni,poljaci,madari a sad u tim zemljama prevladava nacizam i mrznja prema onima koji su i vama pomogli. I to u hrvata vecinskih katolika? cini mi se da je preslo na "mrzi bliznjeg svoga". Sramim se kad citam tu mrznju svoga.

VL
DU
Deleted user
17:15 25.01.2016.

"Problem migranata ne može se svoditi samo na pitanje žice..." Bojim se da ovaj ministar nece biti puno bolji od onog Ostojica. Hrvatska javnost trazi zicu i kontrole da se zastite suverene granice, a globalisti judeo/masoni traze ukidanje granica. Cinii se da je Vlaho (kao i svi nasi politicari) vise prijatelj ovih drugih nego ovih prvih.

VL
Avatar poglavito
poglavito
16:35 25.01.2016.

Nije žica ni bila problem , nego nisu svi imali motorolu.

VL
NI
ninja72
16:15 25.01.2016.

Ranko bi sada trebao predati i motorolu, ali nemoze jer ona je zaposlena sa hakiranjem na njegovom fejsu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.