Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje raste

Probijena psihološka granica, švicarski franak iznad 7 kuna!

Franak
VL/PIXSELL
09.08.2011.
u 14:47

Od sutra će prema srednjem tečaju HNB-a jedan švicarski franak vrijediti 7,045 kuna.

Hrvatski građani koji imaju kredite vezane uz švicarski franak od sutra će imati nove glavobolje. Prema tečaju Hrvatske narodne banke koji vrijedi od sutra tečaj švicarskog franka probio je psihološku granicu od 7 kuna.

Od sutra će prema srednjem tečaju HNB-a jedan švicarski franak vrijediti 7,045 kuna.

Građani se sada samo mogu nadati da će Vlada i banke pronaći nekakvo rješenje koje će barem ublažiti ovaj svakodnevni rast švicarca i nadati se brzoj stabilizaciji europskog tržišta i jačanju eura.

Komentara 70

BC
BCA
15:06 09.08.2011.

Rekao sam neki dan, SCH će biti 7 kn. Sad Vam kažem obzirom da su se pred dva dana ponovo nakupovali špekulanti, dogurat će na 7,5 kn!

UK
Ugo Kajvez
15:06 09.08.2011.

\"Probijena psihološka granica, švicarski franak iznad 7 kuna!\" . Joj, joj, joj, .......... sad bum moral it psihijatru da nebum imel psihičke posledice ...............

OS
OscarSchindler
16:54 09.08.2011.

Bankama ce se ovo debelo odbiti u glavu Nakon ovoga, ne znam tko ce vise ikad podizati ikakve kredite (ne samo zbog rizika, vec i zbog nemilostivog \"plačkanja\" građana)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije