Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Prljavi posao u EU odrađuje periferija

Unija se pokazala tragično nesposobnom kontrolirati svoje vanjske granice

Komentari 4

DU
Deleted user
12:07 12.11.2015.

Trebalo se sa Slovencima dogovoriti da zajednicki podignemo zicu prema Srbiji i BiH!!!

VL
PP
pp
12:19 12.11.2015.

I dok se mi hrvamo s duhovima prošlosti, stvarne utvare gmižu našim kontinentom. To da njemačka kancelarka 2015. uništava svoju zemlju i svoj narod zbog nečega što se dogodilo 1945. kad 99% današnjih Nijemaca ili nisu bili živi ili su bili klinci zbog grijehova predaka nije ništa drugo nego čista ludost. Kao i "antifašizam" u današnje vrijeme uostalom dok imate Sharia policiju u europskim gradovima...

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
12:27 12.11.2015.

po svakoj logici kriva je grcka al ne grcka kao zemlja vec ovi sto je izvlace iz krize sto su je proglasili nesposobnom.prvo puste da ljudi udu u eu pa se prosetaju kroz 3zemlje bez papira pa im onda pokucaju na vrata.ja mislim da su nas europljane ponizili merkelica i takvi ko ona ispali smi bud.ale

VL
DU
Deleted user
12:25 12.11.2015.

Dobro jutro gospođo Veljkoviće, jeste se dobro naspavali? Popili kavicu? Čestitam na okrivanju tople vode, pročitajte si koji pregled povijesti Europe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.