Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska

Priznala ubojstva osam beba, broj žrtava možda nije konačan

čedomorstvo
AFP
29.07.2010.
u 17:25

Policija je u subotu kod Lillea otkrila dva tijela, a istraga je vodila do starih vlasnika kuće u čijem je dvorištu nađeno još šest leševa. Suprug nije imao pojma o trudnoćama.

U mjestu Villers-au-Tertre na sjeveru Francuske pronađeni su leševi osam beba, koji su bili zakopani u dvorištima dviju obiteljskih kuća, a kako zasad stvari stoje, riječ je o čedomorstvu kakvo Francuska do sada nije zabilježila. DPA je izvijestila da su na kosti beba prvi naišli stanari koji su prije nekog vremena kupili kuću od 45-godišnjeg bračnog para. Susjedi i mještani supruge su opisali kao “ljubazne, spremne pomoći, pristojne i uravnotežene” ljude.

Iako su pravosudne vlasti netom nakon otkrića demantirale da se bivše stanare sumnjiči za višestruko čedomorstvo, u četvrtak je BBC izvijestio da se protiv majke djece Dominique Cottrez vodi istraga zbog čedomorstva, a da je njezin suprug Pierre-Marie Cottrez pušten iz pritvora. Pokazalo se da suprug, inače vijećnik u svom mjestu, nije imao pojma da mu je supruga ostajala trudna te da je nakon porođaja, koje je obavljala u tajnosti, svoju djecu gušila. Dopisnik Guardiana navodi da je jeziva priča na vidjelo počela izlaziti prošle subote kada su novi stanari bivše kuće Cottrezovih naišli na kosti dviju beba. Istraga je vodila do kilometar udaljene nove kuće Cottrezovih gdje su policajci uz pomoć pasa tragača pronašli još šest tijela.

No, tu možda i nije kraj horor-priči jer je gradonačelnik Villers-au-Tertrea izjavio da policija pretražuje i dvorište treće kuće u kojoj je obitelj Cottrez živjela u međuvremenu. Gospođa, koja je inače njegovateljica, djecu je umatala u najlon i zakapala u jarak u dvorištima dviju obiteljskih kuća. Osim što je tragična, priča iz mjesta nedaleko od grada Lillea utoliko je bizarnija jer bračni par ima odraslu djecu, pa čak i nekoliko unučadi.

Ključne riječi

Komentara 3

DJ
Dobro_Jutro
21:03 29.07.2010.

Katastrofa, nista drugo. Sto je tek sa onim curama i zenama koje regularno abortiraju i lazu da su ikada bile trudne. Previse ih je nazalost na ovom Svijetu takvih i sramota je da setaju slobodne

HA
Haagenar
17:42 27.09.2010.

da nisu katolici pa ne smiju koristiti kondome?

OB
-obrisani-
18:23 29.07.2010.

Strašno ! Iako je, kažu, dosta punačka, svejedno mi je neshvatljivo da suprug nije uočio niti jednu od 8 trudnoća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije