Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Privedeni Zeko i Pupi u maricu su ušli pjevajući 'Oj, drugovi, je l’ vam žao, rastanak se primakao'

Obilježavanje 34. godine osnutka HDZ-a Karlova?ke županije
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
10.03.2024.
u 11:30

U svome britkom stilu Toni Ivanišević secira događaje u proteklih sedam dana

Subota

2. 3. 2024.

Zagrebačka policija našla se u čudu kada su se na prilazima glavnom gradu jutros pojavile neviđene gužve, kao da je u pitanju špica turističke sezone. Prilazi Zagrebu i sve ulice koje vode prema Markovu trgu, zakrčene su građanima koji su krenuli pitati Plenkija da im povisi plaću. Vidjeli ljudi da je naš suveren odriješio kesu i povisio plaće uhljebima i birokratima u državnom i javnom sektoru i da se isprsio s 1,63 milijarde predizbornih eura, pa iskoristili lijepo vrijeme da i oni pokušaju iskamčiti neko povećanje. Učiteljica Josipa iz Gospića želi da joj Plenki kupi nove cipele, a medicinska sestra Radmila iz Knina kaže da je poželjela jedan vikend u predsezoni sa svojim Radoslavom posjetiti Dubrovnik. Obje su se kroz kordon policije Radićevom ulicom probijale prem Markovu trgu, u rukama stišćući transparent na kojem je pisalo: "Nije beg cicija!"

Nedjelja

3. 3. 2024.

Nesvakidašnji prizori u Dubrovniku. Tisuće japanskih turista mobitelima prate svaki korak mladog Dživa koji sa suprugom Katom i dvoje djece, Marom i Mihom živi u staroj gradskoj jezgri u jednom malom stanu sto metara od Straduna. Dživo i njegova obitelj pažnju medija i turista došli su pod lupu javnosti i turističke horde, jer je riječ o posljednjoj obitelji koja s djecom živi u dubrovačkim zidinama. Na kladionicama Dživo slabo stoji. Licitira se datumom kada će popustiti i za dva milijuna eura prodati stan od 64 kvadrata koji mu je nono Vlaho ostavio u nasljedstvo. Dživo kaže da će prije na Boninovo nego prodati stan, ali mnogi su se tako zaklinjali i na kraju popustili.

VEZANI ČLANCI:

Ponedjeljak

4. 3. 2024.

Tko kaže da Plenki nije mekog srca! Evo, samo dvadesetak dana otkada je ekstremno lijeva, teroristička i antihrvatska oporba na Markovu trgu prosvjedovala tražeći prijevremene izbore, Plenki im se smilovao i najavio izbore u travnju. Konačno je usvojio jedan amandman oporbe. Plenkijeva odluka izazvala je podijeljene emocije, neki su oduševljeni, drugima je palo malo teže. Zabilježen je i manji incident. Naime, u jednu gornjogradsku konobu pozvana je policija. Zbog kršenja javnog reda i mira, privedeni su Zeko i Pupi, koji su u maricu ušli zagrljeni pjevajući narodnu uspješnicu "Oj, drugovi, je l' vam žao, rastanak se primakao".

Utorak

5. 3. 2024.

Normalno, čim je Plenki raspustio Sabor i najavio izbore deseteročlana judeomasonska i jugounitaristička zeleno-crvena oporba najavila je da udružena kreće na Plenkija, koji ih čeka sam sa stožernom strankom, našim HDZ-om. Vitez Plenki, informaciju da izdajnici oštre koplja s namjerom da ga svrgnu, nonšalantno je otpilio i otresao poput malo prhuti na ramenu, nazvavši oporbeni deseteročlani ćušpajz kobasičarskom koalicijom, najavivši usput novi paket pomoći za umirovljenike. Tim paketom, koji obuhvaća 800.000 umirovljenih udarnika i onih 1,63 milijarde eura koliko ćemo caltati povećanje plaća zaposlenika u državnom i javnom sektoru, a koji obuhvaća gotovo 250.000 trudbenika, HDZ-ova priprema za izbore približava se cifri od 2 milijarde eura. Pati, Vučiću!

VIDEO Plenković potvrdio: Sabor će biti raspušten 14. ožujka

Srijeda

6. 3. 2024.

Zagrebački politički kuloari bruje o incidentu ispred Predsjedničkih dvora u kojima caruje Plenkijeva noćna mora, narodni tribun i jedan od Plenkijevih predšasnika na mjestu premijera, narodni tribun Zoka. Iako su mediji rutinski izvijestili da se radi o klizištu koje je iskidalo asfalt na Pantovčaku, SOA i zapovjednik Zokine Pretorijanske garde, brigadir Burčul, istražili su područje oko Zokine rezidencije i nakon detaljne pretrage otkrili ulaz u tunel koji je prokopan gotovo do Zokina kabineta i koji se urušio pa je nastao klizište. Možda i ne bi pronašli ulaz u tunel da iz jedne pukotine u klizištu nisu začuli lelek i plač zatrpanih kopača. Kada su ih izvukli, utvrdili su da se radi o hrvatskom vojskovođi u traljavom pokušaju, Anti Bačiću Baći i Marku Miliću, koji su privedeni Zoki na prijavak.

Četvrtak

7. 3. 2024.

Prekrasna večer u Maksimiru! Petko s dva gola razbio "crno-bele " iz Soluna, bojsi mirni, svi Grci živi se vraćaju kući, savršena noć za navijače plavih, posebno za Jakira koji je još jednom čudesno uskrsnuo na trenerskoj klupi. Zabilježen je samo jedan manji incident kada se jedan od navijača gostujuće momčadi pokušao probiti na teren i obračunati s Petkom, vičući na tečnom hrvatskom da će mu pokazati tko je ovdje klaun. Policija je poslije izvijestila da se radi o R.J. (55) iz Čakovca. Osim tog bizarnog incidenta, sve je bilo u redu. Utakmicu su zajedno s tribina promatrali budući predsjednik Dinama Velimir Zajec i Jakirov navodni nasljednik Emir Hadžihafizbegović.

VEZANI ČLANCI:

Petak

8. 3. 2024.

Osmi marš u povodu Dana žena okupio je 10.000 građanki i građana koji su tražili da abortus bude besplatan i dostupan svim ženama koje se na njega odluče i Ivana Pernara, koji je došao malo snimati, pa poslije, u svom simpatičnom stilu, malo vrijeđati žene, pripadnice ženskih straža koje su osiguravale marš, locirale su ga, identificirale, uhitile, prebile i transferirale daleko od marša. Nesretni Ivan, koji je počinio kobnu grešku, došavši provocirati žene bez pratnje od tisuću momaka, pojavio se na hitnom prijemu Traumatološke klinike u Draškovićevoj, gdje je utvrđeno da je dobio nekoliko masnica, ogrebotina noktima po obrazima, dok je na stražnjici registriran upečatljiv otisak Severinine štikle!

GALERIJA Noćni marš 2024.

Obilježavanje 34. godine osnutka HDZ-a Karlova?ke županije
1/27

Komentara 3

BA
BartolomejIV
12:30 10.03.2024.

Oj, druže toni je l' ti žao ? Drugovi nije vam lako !

DU
Deleted user
15:50 10.03.2024.

Sramota!

LL
lijepa_li si
12:43 10.03.2024.

točkasto, skroz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije