Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija policije

Privedena petorka zbog preprodaje heroina nabavljenog u BiH

droga
Ivica Galović/Pixsell
16.09.2010.
u 14:29

U njihovim automobilima i stanovima u Sl. Brodu, Vinkovcima i Osijeku policija je pronašla 136,3 grama heroina.

SLAVONSKI BROD – Pet osoba starih između 29 i 43 godine s područja Slavonskog Broda, Osijeka i Vinkovaca nakon tromjesečne koordinirane akcije policijskih uprava brodsko-posavske, osječko-baranjske i vukovarsko-srijemske privedeno je istražnom sucu brodskoga Županijskog suda zbog zloporabe i krijumčarenja heroina.

U njihovim automobilima i stanovima u Sl. Brodu, Vinkovcima i Osijeku policija je pronašla 136,3 grama heroina, a tijekom krim-obrade utvrđeno je da je petorka na ilegalnom tržištu narkotika od srpnja do sada na području Slavonije i drugih dijelova Hrvatske već prodala 250 grama te droge i pritom zaradila 100.000 kuna.

- Kod njih je osim droge pronađena i automatska puška te veća količina streljiva, mobiteli kojima su se služili za preprodaju i novac koji su pritom priskrbili. Ovom je akcijom triju policijskih uprava uspješno prekinut krijumčarski lanac preprodaje heroina, koji je spomenuta petorka nabavljala u BiH. Kod njih je pronađena droga vrijedna oko 40.000 kuna - rekla je na izvanrednoj tiskovnoj konferenciji Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Od pet uhićenih osoba jedna je otprije poznata po kaznenim djelima iz segmenta zloporabe opojnih droga, a prema Kaznenom zakonu prijeti im zatvor u trajanju od 3 godine ili više.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije