Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi

Privedena još tri huligana koji su napali navijače PAOK-a

bbb i paok (1)
Željko Lukunić/PIXSELL
23.12.2010.
u 21:57

Policija je napadače, uz kaznenu prijavu za dovođenje u opasnost života i imovine u vezi sa zločinom iz mržnje privela istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

Još trojica huligana, M. L. (20) iz Zagreba, M.K. (21) iz Zagreba, poznat policiji po nekoliko imovinskih delikata i nasilničkom ponašanju, te A. T. (18) iz Krapinskih Toplica osumnjičeni su da su sudjelovali 14. prosinca na križanju Avenije Dubrovnik i SR Njemačke u divljačkom napadu na autobus koji je prevozio goste nogometnog kluba PAOK.

U napadu je ozlijeđeno 10 grčkih državljana. Policija je napadače, uz kaznenu prijavu za dovođenje u opasnost života i imovine u vezi sa zločinom iz mržnje privela istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar neugodan
neugodan
09:54 24.12.2010.

sto im face ne pokazete pa da se zna koji su, neka ih se srami njihova familija, prijatelji, djeca.............................?????????????????????

PO
pojedinac
13:33 24.12.2010.

To su mlade osobe koje smo napumpali mržnjom mi sami tj. društvo. E sad kad oni tu mržnju pretvaraju u djelo ne valja,oni su krivi. Ponosimo se što smo etnički čista država a ovi mlado samo stoje na pragu takove domovine smatrajući da bi trebali biti kao idoli a oni će u ćuzu. Ideolozi njihovog ponašanja su ugledni građani i dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije