Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Solin

Pritvoren razbojnik koji je ženi ušao u kuću, davio je i uzeo novac

policija
Arhiva VL
21.05.2010.
u 12:05

Policija Rajka T. (36) poznaje od ranije, a prijavljivali su ga zbog droge, krivotvorenja isprava i uništenja tuđe stvari.

SPLIT - Zbog razbojništva koje se u srijedu dogodilo u kući Anice M. (60) u Solinu policija je u četvrtak uhitila Rajka T. (36) zvanog Raja i Raka.

Uletio je u Aničinu kuću i tražio tisuću kuna. Najprije mu je rekla da nema novca pa je razbio telefon, udario je i počeo je daviti, a zaprijetio je i da će baciti bombu na kuću i ubiti joj supruga i sina.

Nakon toga mu je žena dala novac, a on je pobjegao. Policija Rajka poznaje od ranije, a prijavljivali su ga zbog droge, krivotvorenja isprava i uništenja tuđe stvari.

Priveden je istražnom sucu koji mu je nakon saslušanja odredio pritvor.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:41 21.05.2010.

rajka treba snajperom u guzicu..mislit ce da ga Bog kaznjava i mozda se preobrati...koja budala..ili ga staviti u kavez pa nek ga ljudi gledaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije