Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"2920 dana bez istine"
Povratak na članak

Obilježena osma obljetnica najveće tragedije hrvatskog vatrogastva

Frane Lučić, jedini preživjeli s Kornata počast svojim stradalim kolegama odao je dan ranije na mimohodu u Tisnom

Komentari 5

ST
Stipan
11:55 30.08.2015.

Pravno nenaseljeni Kornatski Otoci, nacionalni park , samo suva trava i nikakvo plodno bilje , a okolo more ! Što su trebali gasiti?

VL
NE
Neo001
10:46 30.08.2015.

Zašto hijene ne daju pokojnicima mira i da počivaju u zasluženom miru. Ti ljudi su bili doborovoljni vatrogasci, kakvih je u Hrvatskoj puno koji su svjesni rizika. Tu nesreću nitko nije želio niti namjerno počinio. Na žalost splet raznih okolnostii krivac je za tu nesreću.

VL
DI
Diosiario
14:54 30.08.2015.

Istina je jasna samo je pitanje želite je vi vidjeti. Po zapovjednoj odgovornosti u to vrijeme krivci su mogli biti samo dvojica, a to su Sanader i Mesić, Kao što ste i sami primjetili, kriju se spisi, dokumenti, istina izlazi na kapaljku, iz čega je očigledno da se nekoga štiti. A koga se tu štiti, da li Sanadera protiv kojeg je podignuto čak 6 optužnica, ili čovjeka za kojeg svi znaju da je nezakonito dilao državne tajne da bi se Domovinski rat u Haagu prikazao kao zločinački poduhvat, i unatoč tome ne leži u zatvoru nego u uredu kojeg porezni obveznici plaćaju milijun kuna godišnje, to ostavljam vama na razmišljanje. Što se mene tiče, tu su stvari jasne kao dan.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
19:09 30.08.2015.

zanimljivo kako nas glas koncila neće podsjetiti tko je tada bio ministar i koja je stranka tada bila na vlasti. taj dio će nam kao propaganda tv beograda 90tih mudro prešutjeti, pa ipak su izbori iza ugla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.