Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.11.2021. u 08:14

U svem jadu koji ju je snašao, priroda se BiH dodatno narugala. Borbi protiv COVID-a tako što je potopila jedinu punionicu medicinskoga kisika, zveckanju oružjem u BiH zbog zajedničke vojne vježbe RS-a i Srbije u spašavanju od poplava te odronom koji je gotovo urušio crpku dok se najavljuju nova poskupljenja goriva...

Ključne riječi

Komentara 3

AN
Antiteza
12:29 09.11.2021.

Danas Narodi Bosne i Hercegovine kroz svoje jedino političko pretstavništvo, hoće da njihova zemlja, koja nije ni srpska, ni hrvatska ni muslimanska nego i srpska, i muslimanska i hrvatska bude slobodna Bosna i Hercegovina, u kojoj će biti osigurana punaa ravnopravnost i jednakost svih Srba, Muslimana i Hrvata. Narodi Bosne i Hercegovine učestvovaće ravnopravno sa ostalim europskim narodima u izgradnji EU.

Avatar southman
southman
08:59 09.11.2021.

BiH je gotova.

SI
sisavac
08:24 09.11.2021.

statistički očekivan događaj. ništa posebnog. osim što smo malo više osjetljivi na ovakve događaje, radi medija i političara, koji nas plaše smakom svijeta za par godina, ako ne promijenimo način života odmah. čovjek vatru koristi 1.7 mil godina, a sad politika misli da ćemo prestati za 9 godina... velika i inteligentna odluka, nema što. poplave u bosni, ništa novo ni čudno, jaka kiša, bujične rijeke. nije valjda da se nikad niste zapitali zašto je korito miljacke kroz sarajevo tako široko, a vode uvijek malo u njoj.. sad su se mlađe generacije upoznale s onim što su stare i zašto su gradile.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije