Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucnjava u školi
Povratak na članak

'Princ srednje škole' izveo krvavi masakr u kantini jer je djevojka odbila izaći s njim

Fryberg, inače igrač američkog nogometa i 'homecoming' princ nastrijelio je petero učenika prije no što je presudio samom sebi

Komentari 11

PA
pacoje
10:38 25.10.2014.

jos on nije dortastao benjaminu i izraelu

VL
PA
pacoje
10:40 25.10.2014.

zao mi je svih zrtva, i nikada necu podrzati ubojice djece, bilo to i one po plazi i skolama,ili bolnicama.

VL
KI
Kissinger
13:38 25.10.2014.

samo vi prenosite te gadosti.kome i čemu služe.predlažem da hrvatski mediji stave embargo na sve gluposti i zločine koje dolaze iz sad-ea.cenzuirati njihove filmove,serije i spotove.

VL
PR
Protivcenzure
15:54 25.10.2014.

i onda je njima glavni problem alqaida,isil i bliski istok...

VL
KR
kreont
07:45 26.10.2014.

baš je lijepo odgojen

VL
SJ
sarcastic_joe
10:28 25.10.2014.

a se deral "geronimo"?

VL
HR
hrxxx111
11:32 25.10.2014.

tak ce i kod nas krenuti za koju godinu.

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
16:18 26.10.2014.

To ce biti i kod nas! UN kaze - "familija nije nukleus drustva". Zacetnici UN kazu "najbolje bi bilo da djete ne zna roditelje ni roditelji djecu" na taj nacin drzava moze kreirati djecu kakvu zeli da sluzi drzavi. Informirajtee se sto je u stvari UN i sto je za taj UN familija. Za UN familija moze biti "biljka i covjek". Za UN familija moze biti "ovca i muskarac". Nemojte misliti da se salim, proucite dobro definiciju familije prema UN! U Svedskoj "muskarac moze ziviti sa magaricom" i to se smatra familijom. Sto ocekivati, u SAD socijalni radnik ima visa prava nego roditelj! U SAD roditelju se oduzimaju prava da ima uvid u zdravstveni karton 11-o godisnajaka. U javnim skolama konstantno imaju takozvane "psiho" testove. Gdje je svrha djetetu u O.S. uvaliti neki od SSRI otrova poput Prozac, Paxil, Celexa itd. Svaki od ovih ubica u USA skolama do sada je bio korsinik tih otrova, ponavljam svaki!! Ponavljam svaki od tih je bio drogiran sa SSRI otrovima. Djeci daju SSRI lijekove na osnovu testa na papiru uradenog u roku od 5-10 min. pravdajuci da zdravo djete nema kemijski balance u mozgu. Onda izmisljena bipolarna bolest ...itd.. Onda tu dolazi programiranje misli... Ali iza ovoga se krije sasvim nesto drugo. I u buduce ce se jos vise desavati. To drugo je ukidanja Amendment II. Amandment 2 je pravo USA gradana da "ima oruzje". Tako da kao sto rekoh u skorijoj buducnosti gotovo svakodnevno ce mo vidati po novinama nadrogiranu djecu legalnim drogama koja su zloupotrebljena u prljave svrhe.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
10:41 25.10.2014.

Javlja RT... Dali u Večernjem ima novinara ili jedino što znate je prepisivati?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.