Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
londonski maraton

Princ Harry uručio medalje: Nije bilo šanse da ne dođem!

london (1)
reuters/pixsell
21.04.2013.
u 10:00

Londonski maraton započeo je s 30 sekundi tišine za stradale i ozljeđene u Bostonu, a sudionici maratona nosili su crne vrpce kao znak poštovanja.

Tišina. Tako je danas započeo londonski maraton na kojem je sudjelovalo oko 36 tisuća trkača, a u spomen na žrtve napada u Bostonu nosili su i crne vrpce. Iako se nakon bostonskog maratona špekuliralo da će ovaj londonski biti upitan, održan je uz pojačane snage sigurnosti dok su na ulice izašlo oko pola milijuna građana koji su htjeli vidjeti i biti dijelom ovog velikog događaja. 

Direktor utrke, Hugh Brasher, pozvao je u petak putem elektronske poruke da sudionici ne gube iz vida ono za što se Londonski maraton zalaže.

- Jedan od izvornih ciljeva maratona u Londonu je "pružiti malo zabave i osjećaj postignuća u nemirnom svijetu - poručio je Brasher.

Pobjednicima londonskog maratona medalje je uručio princ Harry koji je izjavio da njegovo pojavljivanje nakon napada tijekom bostonskog maratona uopće nije bilo upitno niti jednog trenutka.

>>Sve o bombaškom napadu u Bostonu čitajte u našem specijalu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije