Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava vojničina

Princ Harry priznao: Ubio sam talibana u Afganistanu

Princ Harry (1)
22.01.2013.
u 08:30

Harry je priznao da mu na ratnom iskustvu zavidi stariji brat William te da jedva čeka postati ujak

Britanski princ Harry dao je intervju u povodu završetka četveromjesečne vojne dužnosti u Afganistanu te otvoreno priznao da je u borbi ubio jednog talibana.

Dogodilo se to dok je 28-godišnji princ, kojeg ostali vojnici oslovljavaju Captain Wales, kao kopilot upravljao helikopterom Apache u provinciji, javlja Guardian.

Harry je priznao da mu na ratnom iskustvu zavidi stariji brat William te da jedva čeka postati ujak. Smatra da je dobar pilot jer je kao dječak često igrao igrice na Play Stationu te da ''vojnici ponekad moraju oduzeti život kako bi ga spasili nekom drugom''.

>>Terorist napao princa: Harry je pijan došao ubijati nevine ljude

 

Komentara 25

YA
yan
08:57 22.01.2013.

Koji glupan , to nije nešto za iznošenje u javnosti jer ovako izgleda kao da se hvali , ovako je ispao jadniji od onih koji se hvale s koliko su žena spavali a ti su dno -dna ...

TO
Toni50
21:51 22.01.2013.

Napad je najbolja odbrana to zna i princ i da je sasvim legalno doči tamo i ubijati možda i talibane... Tako da je ljudima danas jasno da su se Srbi branili a ne kako neke mnoge neznalice pišu neznaju tvrderde da su nas napadali , ja da bi se obranili..

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:53 22.01.2013.

Hm I sad nakon ovakvog laprdanja mladog pokazivača guzice po pubovima, kad netko digne u zrak postaju podzemne željeznice u Londonu, svi će se zgražati. Stvarno bi ovaj mladac, koji se igra helikopterićem i gađa namještene ciljeve i ljude, daa bi zadovoljio svoj ubilački nagon, morao šutiti u ovoj situaciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije