Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
herpes na usni

Prijevremeno rođena beba umrla nakon očeva poljupca

beba
DPA/PIXSELL
05.03.2013.
u 15:42

Ne sluteći da bi herpes na usni mogao dovesti do ozbiljnih komplikacija kod njegova osjetljivog sina, 34-godišnji Carl Maclaren je ljubio dječakovu izranjavanu ruku

Prijevremeno rođeni Kaiden McCormick umro je od otkazivanja organa samo dva mjeseca nakon rođenja u Velikoj Britaniji. Smrt je uslijedila nakon očeva poljupca, piše The Sun.

Ne sluteći da bi herpes na usni mogao dovesti do ozbiljnih komplikacija kod njegova osjetljivog sina, 34-godišnji Carl Maclaren je tijekom njegovanja ljubio dječakovu izranjavanu ruku. Bio je to koban potez koji je kod malenog Kaidena ubrzo doveo do povišene tjelesne temperature i grčeva nakon čega se bebino zdravstveno stanje nezaustavljivo počelo pogoršavati. Šest tjedana poslije roditelji su donijeli tešku odluku i dali dopuštenje liječnicima u Liverpoolu da ugase aparate za disanje koji su Kaidena održavali na životu.

– Ne mogu kriviti Carla. Toliko je volio našeg sina i brinuo se za njega, nije mogao pretpostaviti da će se ovo dogoditi – kazala je majka Marrie-Claire koja je ubrzo nakon tragedije doznala da čeka novu bebu.

>>Ipak umrla beba koju su liječnici uspjeli poroditi nakon smrti majke

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
16:13 05.03.2013.

Poznata je da je herpes prenosiv, naročito osobama oslabljenog imuniteta. I u mladosti smo izbjegavali poljupce, odlaske u ono vrijeme slastičarnice na piće. Šteta što taj mladi roditelj nije to znao. Svoju ljubav je ljubeći sinovljevu rukicu iskazivao. Kakva je to sudbina.

OK
okozaoko
16:23 05.03.2013.

Tata i nije morao znati da je herpes opasan za malca, ali bolničko osoblje jest. To je kobni propust s njihove strane.

DU
Deleted user
16:02 05.03.2013.

tko kaže da poljubac lječi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije