Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONINO PICULA
Povratak na članak

'Prijetnje jedne članice EU drugoj blokadom granica u turističkoj sezoni jednostavnu su neprihvatljive'

Picula je u svom govoru istaknuo da ga raduje razumijevanje specifičnih situacija nekih članica kad se radi o provedbi sustavne kontrole putnika koji prelaze vanjske granice EU u sklopu revizije zakona o schengenskim granicama, ali odlučno pozvao da se taj instrument ne smije zloupotrebljavati u političke svrhe.

Komentari 6

ZR
zrinski2017
20:18 18.01.2017.

ajmo nacio ujedinimo se opet i nedajmo da nas kokošari zajebavaju, nek on ostane u svojoj slovenskoj prčiji, a vi dragi slovenci nenasjedajte na provokacije sitne stoke. poput všeg erjevca, pa ipak drzavu su stvorili ljudi narod a ne pojedini političari.

VL
Avatar kravata
kravata
19:52 18.01.2017.

Tonino dok se nasi politicari prepucavaju oko neki diploma prema vladajucima Erjavac po dogovoru vjerovatno istocnih prijatelja koriste neslogu hrvata i napadaju bivsu pojilicu iz koje su vodu pili.

VL
BL
bljak007
21:33 18.01.2017.

Samo neka Erjavec čačka mečku, bit će, svi slovenci zbor na triglavu. I od tamo s tugom gledati na sveto gero i na piranski zaljev, naravno sve to će vidjeti samo za jako lijepe sunčane dane.

VL
DU
Deleted user
21:31 18.01.2017.

Nasi politicari su stalno u defanzivi i neznaju iskosristiti situaciju i zapapriti Erjavcu pred njegovim glasačima. Da su naši političari pametni i da se znaju postaviti otišli na dogovor sa Mađarskom turističkom zajednicom i dogovorili neke ekstra ponude za sve turiste koji u HR uđu preko Mađarske. Slovenci ubiru lovu od turista koji ulaze u HR.. vinjete, gorivo, shoping, klopa, cuga, a na kraju krajeva i neki jednodnevni izlet bi mogli ponuditi u Sloveniji, slovenija je lijepa i ima se kaj za vidjet! Dakle sve to bi Slovenci izgubili kada bi tursiti zaobišli i ušli kroz Mađarsku.. e pa d vidimo kako bi onda Slovenci reagirali na prazne prijetnjesvojih političara tipa Erjavca i ekipe koji pile granu na kojoj sjede!!!!

VL
MX
Mister X
10:29 19.01.2017.

'Prijetnje jedne članice EU drugoj blokadom granica u turističkoj sezoni jednostavnu su neprihvatljive' pogotovo ako to ne sprovedu u dijelo . Zato jer je to dokaz neozbiljnosti i laganja !

VL
MX
Mister X
10:32 19.01.2017.

Ne puštati susjede u EU je normalna i opravdana politika prema osviniku susjedu . I stvar karaktera . Zašto ne bi i ovo bilo ok ? Glupo je uopće to osporavati kao mogučnost i ideju !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.