Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama na Čiovu

Prijetio da će aktivirati plinsku bocu, smirili ga specijalci

policija (1)
Filip Brala/PIXSELL
19.04.2012.
u 20:42

Neslužbeno doznajemo da je svemu kumovao alkohol. Navodno je prije no što je drama počela, viđen u susjedstvu vidno alkoholiziran.

Prava drama odigravala se na Čiovu, u naselju Mastrinka, gdje su pripadnici specijalne i temeljne policije okružili obiteljsku kuću u koju se zatvorio 43-godišnji Zlatko R. prijeteći eksplozijom plinske boce. Počelo je poslije podne, oko 18 sati, a završilo oko 20 sati i 15 minuta kada je Zlatko sam izašao iz kuće i predao se policiji. Vozilom Hitne pomoći prevezen je na Odjel psihijatrije u splitskom Kliničkom bolničkom centru.

- Cijelo poslijepodne hodao je pijan po naselju. U dućanu je kupio pet votki i pet piva, a ako ih je popio, čudo kako je mogao i držati plinsku bocu u rukama. Prvo je s plinskom bocom bio ispred svoje kuće, vikao je i prijetio da će sve dići u zrak, a kada su došli vatrogasci i policija ušao je unutra, zajedno s bocom, i zaključao se - pričaju susjedi.

- Vikao je pred kućom, netko je zvao policiju, došle su tri marice i specijalci. Cijelo vrijeme su mu žena i dvoje djece bili tu, okolo, dok su specijalci s njim pregovarali i nagovarali ga da izađe. Kada su ga odvezli, obitelj je također otišla u Split, za njim - kažu očevici koji su se okupili dok se drama odigravala. 

Zlatko navodno nigdje ne radi, a u naselju vjeruju da ima vojnu mirovinu. Živi sa suprugom i djecom, kćer mu ima preko 20 godina, a sin je učenik drugog razreda srednje škole. 

- Tko može znati što je razlog zbog kojega je iz kuće izbacio ženu i djecu i zabarikadira se s plinskom bocom, prijeteći da će sve dići u zrak?! Vjerojtano ni on sam, kada se otrijezni to neće znati. Zlatko je, kada je trijezan, skroz dobar čovjek, ali kad se napije... Nije pio jedno vrijeme, a prije 15-ak dana mi se učinilo da je opet počeo. Da niej alkohola, ovo se nikada ne bi dogodilo. Sve je još dobro prošlo, moglo je veliko zlo ispasti - komentiraju u naselju. Navodno se 43-godišnjak već ranije liječio od alkoholizma. 

Kriminalističko istraživanje koje će rasvjetliti ovaj događaj je u tijeku. Policiaj će sa Zlatkom razgovarati naknadno, kada to liječnici dopuste.

Komentara 2

Avatar dariodario551
dariodario551
21:08 19.04.2012.

Iz ovih stopa idem aktivirati Plin i Napravitii si Većeru !

PA
parasa
09:27 20.04.2012.

19.04.2012. u 21:08h dariodario551 je napisao/la: Iz ovih stopa idem aktivirati Plin i Napravitii si Većeru ! samo nemoj ga zaboraviti zatvoriti !!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije