Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KLOŠTRU PODRAVSKOM

Prijeti im zatvor: Dvojac premlatio muškarca usred bijela dana, a razlog je nevjerojatan

Gužve na zagrebačkoj obilaznici prema Lučkom
Emica Elvedji/PIXSELL
20.10.2023.
u 18:24

Cijelu situaciju dokazale su i nadzorne kamere snimljene na vatrogasnom domu, kada su muškarci mlatili trećeg, a tučnjavu je zaustavila žena koja je zaprijetila policijom

Protiv dvojca iz Pitomače Općinski sud u Koprivnici podigao je optužnicu za tučnjavu zbog koje bi mogli završiti u zatvoru i do osam mjeseci. Dvojica muškaraca starih 65 i 27 godina pretukli su drugog muškarca usred bijela dana u Kloštaru Podravskom i to zbog nesuglasica u prometu, prenosi Podravski list. Sve se odvilo prošlog listopada, kada je muškarac izlazio na glavnu cestu s parkirališta trgovine, a pritom je vozio sporije i s četiri žmigavca jer je u gepeku imao cijevi.

Kako se doznaje, dvojac je htio prestići muškarca, no kada to nisu uspjeli zbog kamiona iz drugog smjera, počeli su voziti paralelno s njim i na posljetku su se i zaustavili zajedno. Agresivni dvojac potom je nasrnuo na muškarca, a toliko su ga teško ozlijedili da je zadobio prijelom gornje čeljusti i krvni podljev na oku, razbijenu arkadu, natučenu glavu te desnu stranu prsnog koša. 

Cijelu situaciju dokazale su i nadzorne kamere snimljene na vatrogasnom domu, kada su muškarci mlatili trećeg. Sve je zaustavila žena koja je zaprijetila policijom, a ozlijeđeni muškarac je otišao na hitnu u Koprivnicu.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Sekunde su ih dijelile od tragedije: Dao lijevi žmigavac pa iznenada skrenuo udesno

Komentara 5

ZI
ziva___istina
07:17 22.10.2023.

Maksimalnu kaznu za divljake. Blage kazne samo su im poticaj da nastave i dalje tako.

DZ
Dzasmin
11:23 21.10.2023.

Samo 8 mj.? U Zap. EU to bi bilo pokusaj ubojstva sa predumisljajem, dakle 10 + godina.

GO
gorica
00:54 21.10.2023.

Velika je to žalost, tako teško ozlijediti svoga bližnjega bez razloga . Nadam se da će se jadnik oporaviti , a nesretnici uvidjeti pogrešku i duboko žaliti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije