Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napisano rukom

Prijeteće pismo Sanji Bilač zbog intervjua u Večernjem listu

splitsko vijeće, Sanja Bilac
Tino Jurić/PIXSELL
29.03.2012.
u 22:09

Sanja Bilač, splitska HDZ-ovka koja je pozornost javnosti skrenula na sebe javnim istupom protiv prerdsjednice stranke Jadranke Kosor prijetnje je shvatila ozbiljno i pismo odnijela u policiju

Sanja Bilač u svom je poštanskom sandučiću u kuverti dobila intervju koji je prije 20-ak dana dala Večernjem listu, naslovljen s "Kosor je izgubila, a nije lako stalno biti gubitnik", zajedno s prijetećim pismom u kojemu joj nepoznati autor prijeti ubojstvom.

"Ostavi se politike ili će te likvidirati kao Zečevića" piše u pismu koje započinje sa "Za dom spremni!". Sanja Bilač, splitska HDZ-ovka koja je pozornost javnosti skrenula na sebe javnim istupom protiv prerdsjednice stranke Jadranke Kosor prijetnje je shvatila ozbiljno i pismo odnijela u policiju. Zaprimili su i njezinu kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja te izvjestili Općinsko državno odvjetništvo. Pismo je napisano rukom i poslano iz Zagreba.

Sanja Bilač u intervjuu Večernjem listu pozvala je Jadranku Kosor da odstupi s mjesta predsjednice HDZ-a. Ustvrdila je da stranku vodi boljševički, zlorabeći položaj i pozvala na demokratizaciju HDZ-a. Pozvala ju je na odgovornost zbog gubitka izbora, kao i zbog stanja u stranci.

Komentara 40

CA
cro.army
13:51 31.03.2012.

Kontraobavještajni posao.. E moja Bilačice.. Tko te ne poznaje..

KU
Kuduz
22:43 29.03.2012.

U potpisu pisma : Vlada Budala i Jaca Amsterdam

MA
maksi
12:16 30.03.2012.

nema zezancije s Kosor, tko prijeti ili uperi prst u nju taj ce izgorjet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije