Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
viktor tolj (57)
Povratak na članak

Prije masakra u uredu 'poludio' je na susjedu jer je zapalila cigaretu

Nije riječ o hladnokrvnoj osveti, već afektu – kaže psihijatar dr. Nikola Mandić koji ima ured preko puta pokojnog odvjetnika

Komentari 2

CH
chemica
21:17 27.03.2015.

Ne znam baš da je mogao " u afektu" ubiti dvoje ljudi u dva grada na dva kraja države. Koliko god da sam bijesan i željan prolijevanja krvi kada mi dignu tlak, prođe me za maksimalno desetak sekundi. Ovaj je pak prešao pola Hrvatske pa ga još nije bilo "prošlo". To se baš i ne zove afektom, već predumišljajem. To da je lik bio psihički poremećen, e izgleda da se jedino u tome slažem sa psihijatrom. Pravi pravcati psihopat, doture. Za sve ima opravdanje i za sve su mu obavezno krivi drugi. "Žrtva" i u smrti. Neka jedna jedina naivčina plače za njim, već je ostvario svoj cilj. Bolesno.

VL
Avatar ucjena
ucjena
09:45 28.03.2015.

zena ga je vidjela, da se tusira, a nosio, krvav noz u os, pa onda se opet uprljao krvlju????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.