Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljsko nasilje

Prijavila supruga da je tuče, pa i sama kazneno prijavljena

Nasilje
Boris Ščitar
15.05.2010.
u 12:20

Žena je prijavila supruga da je tuče, a utvrđeno je kako su se oboje fizički i verbalno sukobljavali pred djecom. Udarali su ih rukama po glavi, remenom i šibom

KAŠTELA - Supružnici s kaštelanskog područja, kazneno su prijavljeni zbog zapuštanja i zlostavljanja svoje četvero malodobne djece te nasilničkog ponašanja u obitelji, jedno prema drugom. Majka je nazvala policiju, prijavila supruga za nasilje te potom došla u postaju s djecom. Tog je dana njezin muž izbacio iz kuće nju i kćer, sat vremena ih nije puštao unutra. Utvrđeno je kako je više puta udarao djecu rukama po glavi, suprugu je također hvatao za vrat, udarao i vrijeđao, primjerice, kada mu je prigovorila zbog visine telefonskog računa. Prekršajno je obrađen, a u daljnjim razgovorima s djecom utvrđeno je kako su se supružnici od listopada prošle godine do danas učestalo fizički i verbalno sukobljavali pred djecom, a i udarali su ih rukama po glavi, remenom i šibom. Oboje su kazneno prijavljeni i pušteni kući.   

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar cesare
cesare
22:18 16.05.2010.

Dalmacija je prepuna fino odgojenih ljudi?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije