Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravično ubojstvo

Prijatelja izbo nožem zbog krađe vina

policija
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
10.10.2016.
u 15:32

Policija je beživotno tijelo muškarca, izbodeno oštrim predmetom, vjerojatno nožem, u njegovoj kući pronašla u subotu oko 23 sata

Stravičnome subotnjem ubojstvu u Plavnicama Gornjim, mjestu nadomak Bjelovaru, kumovao je, prema svemu sudeći, alkohol, i to ne samo zato što su i osumnjičeni Dino Melinčević (27) i izbodeni Kristijan Dugančić (40) navodno bili pijani za kobnog događaja. Motiv ubojstva mogla bi biti sumnja u krađu vina.

– Prije nekoliko dana sreo sam Dinu i požalio mi se da mu je netko ukrao vino koje je donio iz Karlovca. Ne bih se čudio da je svog prijatelja, koji je bio poznat po tome da zna ukrasti u selu, optužio za nestanak toga vina i da je zbog toga došlo do obračuna – rekao nam je mještanin koji poznaje obojicu.

Pronašli ga na tavanu kako se skriva

Policija je beživotno Dugančićevo tijelo, izbodeno oštrim predmetom, vjerojatno nožem, u njegovoj kući pronašla u subotu oko 23 sata, a ubrzo je otkrila Melinčevića kako se skriva na tavanu susjedne kuće. Priveden je na kriminalističku obradu i ubrzo osumnjičen kao počinitelj ubojstva.

– Kristijan je živio sam u kući koju je naslijedio od oca. Primao je socijalnu pomoć, a malo mu je pomagao i brat. Dino je iz Karlovca, gdje živi s roditeljima, često dolazio baki i djedu na selo. Njihova kuća otprilike je kilometar udaljena od Kristijanove. Njih dvojica često su se družili, uz obilje alkohola, a katkada su znali skupa i u ''posao''. Dino je povremeno imao psihičkih problema, znao je završiti i u bolnici. Izgleda da mu se u subotu pomračilo – rekao je naš sugovornik.

Neslužbeno doznajemo da su obojica zavedena u policijskim evidencijama zbog sitnijih imovinskih delikata. Melinčević je u nedjelju ispitan u Županijskome državnom odvjetništvu u Bjelovaru, a tijekom jučerašnjeg dana trebala je pasti odluka o njegovu 30-dnevnom zadržavanju u istražnom zatvoru.

> > U kući pronađeno tijelo muškarca, sumnja se na ubojstvo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije