Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIK & DJELO
Povratak na članak

Priča Mirjane Lučić: Živjela je godinama bez novca, s viškom kilograma i PTSP-om

Nešto prije wimbledonskog polufinala, u svibnju 1998., Mirjana je bila 32. igračica svijeta i ulazak u top 10 svjetskog ženskog tenisa činio se samo kao pitanje dana. No onda je uslijedio ponor...

Komentari 6

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
18:54 21.09.2014.

Sve se to liječi pobjedama i pobjedama,bravo Mirjana!

VL
Avatar franioprvi
franioprvi
17:14 22.09.2014.

Da je slusala oca , bila bi 10 godina u top 10.

VL
AG
Agricola
23:05 21.09.2014.

Sad možda ima novca, nema višak kilograma, ali PTSP i dalje ima jer je riječ o bolesti koja je neizlječiva. I nju zbog toga ne treba stigmatizirati kao ni naše branitelje, jer je riječo podmukloj i opasnoj bolesti, koja se ne može izliječiti ali se čovjek može naučiti s njom živjeti. A samo najveći mogu se protiv nje boriti na ovaj način i zato Mikici želim izraziti svoje iskreno divljenje i to od srca!!

VL
KA
Karizma
06:42 22.09.2014.

PTSP je izljeciva bolest i ameri svojim vojnicima nakon 10 godina od traume ne priznaju tu vrstu bolesti.Samo kod nas je to dozivotna bolest i dobija se mirovina do kraja zivota.Neznam tko ce uplacivati u mirovinski fond kad su ljudi shvatili da su moderni robovi i da radom hrane uhljebe i lazne invalide.Neka si sami zarade novac za zivot a mi necemo biti njihovi robovi.Evo i mirjana se izljecila radom a ne pijancevanjem po birtijama i izmisljanjem ratnih podviga

VL
Avatar antonija17
antonija17
18:31 21.09.2014.

I kad se pocela bavit se.om sve je propalo s tenisom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.