Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽAN SLUČAJ

Priča kujice Ruže nikoga ne može ostaviti ravnodušnim: 'Ima li kraja ljudskoj zlobi?'

Kujica
Foto: Facebook/Spas - Udomljavanje životinja/ Adopting animals Prijedor
1/3
02.04.2024.
u 09:35

Priča o kujici po imenu Ruža iz Prijedora u Bosni i Hercegovini izazvala je veliku tugu na internetu. Na Facebook stranici azila Spas - Udomljavanje životinja nedavno je objavljeno kako je netko ostavio kujicu u starom zamrzivaču u blizini prihvatilišta

Priča o kujici po imenu Ruža iz Prijedora u Bosni i Hercegovini postala je viralna na internetu i izazvala tugu kod mnogih. Na Facebook stranici azila Spas - Udomljavanje životinja volonteri su nedavno objavili da je netko ostavio stari zamrzivač u blizini njihovog prihvatilišta i unutra stavio kujicu koja je trebala uskoro okotiti štence. Tako su je ostavili i otišli.

"Pa dokle više? Ima li kraja ljudskoj zlobi i bezobrazluku? Ima li lošijeg stvora Božjeg od čovjeka? Do sada su nam izbacivali kartonske kutije, vreće, džakove i škafove pune štenaca, pse vezivali za drveće, a ovo je bio vrhunac ljudske zlobe i surovosti!", napisali su uz video napuštene skotne kujice.

"Netko tko ne zaslužuje da se nazove čovjekom je dovezao stari zamrzivač, u njega stavio kuju par dana pred okotom, ostavio i otišao! Možete li zamisliti kao je bilo nedužnoj kujici u toj metalnoj mračnoj kutiji, bez imalo zraka i svjetlosti, dok čuje lavež šest stotina pasa u neposrednoj blizini? U najdelikatnijem stanju, umjesto da je na sigurnom i sigurno se sprema da na svijet donese svoje bebice, nju taj stvor izlaže neviđenoj torturi! I kako ta nesretna kuja da odgoji štence i da oni prežive bačeni u prihvatilište za 600 pasa, koje je prenapučeno, u kojem nema mjesta da se ona izolira i da bebice sigurno odrastaju? I što sad?" dodaju volonteri.

POVEZANI ČLANCI:

Međutim, priča je svejedno dobila sretan kraj. Nekoliko dana kasnije, kujica Ruža je u svom privremenom domu okotila pet bijelih štenaca, a prisvojila je i napuštenog crnog psića koji je netom nakon nje stigao u azil.

VIDEO Dan uoči Uskrsa na svijet je došlo mladunče sabljorogog oriksa u Zoološkom vrtu Grada Zagreba

Komentara 1

EB
EBERT
11:43 02.04.2024.

Ovo mogu samo komentirati Bestija u ljudskoj spodobi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije