Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju

Prgomet: Vjerujem da će Karamarko i Kujundžić surađivati

drago prgomet,milan kujundžić, tomislav karamarko (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
20.05.2012.
u 22:24

Smatram da je to potreba i da će biti sigurno dovoljno volje za zajedničkim radom, rekao je Prgomet

Razgovorali smo s Dragom Prgometom, novim zamjenikom predsjednika HDZ-a koji je u izbornoj utrci pobijedio Antu Sanadera i Andreja Plenkovića.

- Još ne znam službene podatke, ali ono što je sigurno je to da ću kao zamjenik predsjednika HDZ-a nastoji provesti sve one promjene za koje sam se zalagao. A s druge strane biti i korektiv u funkcioniranju radu predsjednika stranke.

Kakva će biti vaša suradnja s predsjednikom HDZ-a ako to bude Milan Kujundžić, a kakva ako to bude Tomislav Karamarko?

- Moje namjere koje sam promovirao kandidirajući se za zamjenika predsjednika HDZ-a ostaju iste. Ja doista duboko vjerujem da će pobjedu odnijeti profesor Kujundžić, a jasno je da ću poštivati svaku odluku izaslanika Općeg sabora i poštivati odluku ukoliko predsjednik stranke bude gospodin Karamarko.

Kakav HDZ treba biti nakon izbora? Hoće li biti čistki ili će doći do zajedništva?

- Apsolutno treba biti zajedništva. HDZ mora biti moderna, europska stranka temeljena na demokršćanskim vrijednostima.

Je li nakon izbora moguća suradnja Kujundžića i Karamarka?

- Vjerujem da mogu i da hoće. Smatram da je to potreba i da će biti sigurno dovoljno volje za zajedničkim radom, bez obzira na to tko bude predsjednik.

Jeste li se nadali ovakvom ozračju na Općem saboru?

- Da. Stalno sam u predizbornoj kampanji govorio da će ovo biti Sabor na kojemu će se sigurno demostrirati zajedništvo i pored različitosti u nastupima pojedinih kandidata. Mislim da ste sami svjedočili jednom uspješnom saboru.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar anton.filic
anton.filic
22:48 20.05.2012.

Prgomet je zapravo trebao biti predsjednik HDZ-a. Najbolji je od svih kandidata. I ono što je najvažnije: nema nikakvu mrlju iza sebe u karijeri.

AD
adiafora
22:49 20.05.2012.

Hvala Bogu! Napokon pozitivne promjene u HDZu, a samim time i u Hrvatskoj

OB
-obrisani-
22:43 20.05.2012.

O d srca cestitke viteze Prgometu !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije