Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U TRIPOLIJ

Preživjeli dječak ništa ne zna o avionskoj nesreći

mali
AFP
VL
Autor
Hrvoje Dečak
14.05.2010.
u 12:58

Dječak se tijekom razgovora s novinarom nizozemskog Telegraafa rasplakao i rekao da osjeća snažnu bol u nogama, ali da se nesreće ne sjeća te da mu nitko ne govori ništa o roditeljima i bratu.

"Ležim u nekoj bolnici. Oko mene su nepoznati muškarci i žene. Ne znam kako sam dospio ovamo, ništa ne znam", rekao je dječak koji je preživio zrakoplovnu nesreću u Libiji, Ruben van Assouwom, a prenosi Index.hr.

Dječak se tijekom razgovora s novinarom nizozemskog Telegraafa rasplakao i rekao da osjeća snažnu bol u nogama, ali da se nesreće ne sjeća te da mu nitko ne govori ništa o roditeljima i bratu. Ruben se trenutačno nalazi na odjelu intenzivne njege u bolnici u Tripoliju. Jučer su dječaka, koji će odmah po poboljšanju zdravstvenoga stanja biti prebačen u bolnicu u Nizozemskoj, posjetili teta i stric.

Ključne riječi

Komentara 4

AB
al bundy
08:38 15.05.2010.

Samo mogu moliti za tebe...to cu i uciniti

HE
heather
17:19 14.05.2010.

jadničak mali bože alahu bilo ko gore na nebu daj ovom djetetu snage da preživi i ozdravi i nastavi normalan život znam da će mu bit teško ali takva je sudbina

OB
-obrisani-
15:22 14.05.2010.

Dragi moj mali Krscanine,hvala dragome bogu da ti je snaznog andjela cuvara odredio koji te je spasio.Ali sada sto prije bjezi iz te proklete muslimanske zemlje i grada,jer tamo se samo djavli dobro mogu osjecati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije