Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zimbabve

Preživjela pad s 111 metara: Puklo uže dok je skakala bungee jump

slovenija-novi
Arhivska fotografija
08.01.2012.
u 16:04

Australka Erin Langworthy (22) skakala je s mosta iznad rijeke Zambezi u Zimbabveu. Uže joj je puklo pa je s povezanim nogama plivala do obale

Pukom srećom preživjela je pad s visine od 111 metara 22-godišnja Australka Erin Langworthy koja je skakala bungee jump s mosta iznad rijeke Zambezi u Zimbabveu. Naime, nakon što je skočila, uže je puklo, a 22-godišnjakinja je pala u vodu, piše BBC.

- Osjećala sam se kao da me netko išamarao cijelu - rekla je Erin. Dodala je kako je morala s povezanim nogama plivati do obale rijeke, ali i mučila se s užem koje se u jednom trenutku zapetljalo u kamenje.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Nidgge
Nidgge
01:11 09.01.2012.

dam ti sto ojra da nam to demonstriraš,može na Maslenici........

MK
MKGRA
08:49 09.01.2012.

to su turisti iz Australije zato im je naša Pave zabrasnila posjet Dubrovniku,gdj dođu problemi

IP
info_punkt
01:00 09.01.2012.

naslov je glup... uže joj je puklo u donjoj mrtvoj točki, kad joj je brzina pala približno na nulu, pa je to efektivno bio pad u vodu sa dva-tri metra visine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije