Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Preživjela nakon sudara u kojem joj je traktor smrskao automobil

nesreća
Čitatelj 24 sata
25.11.2011.
u 13:39

Lakše je ozlijeđena i kirurški zbrinuta te će nakon nekoliko dana biti otpuštena na kućnu njegu

Mirjana Lakotić (31) vozeći svoj Peugeot 206 u četvrtak oko 13 sati u zavoju na ulazu u Kajganu pokraj Garešnice sudarila se s traktorom Fendt 930 Vario, pišu 24sata.

Vozilo se jednim kotačem popelo na krov i to na njezinoj strani. Bila je zgnječena. Ostali vozači stali su da bi pomogli unesrećenoj ženi. Svjedok Damir Mesar rekao je da je krivac stanje kolnika, odnosno masna i skliska cesta.

Mirjana je išla posjetiti roditelje koji žive u Kajgani. Unatoč stravičnom prizoru vozačica je preživjela nesreću i, prema riječima šefa bjelovarske kirurgije dr. Darka Košćaka,  lakše je ozlijeđena i kirurški zbrinuta te će nakon nekoliko dana biti otpuštena na kućnu njegu.

Komentara 1

LO
Louie
16:56 30.11.2011.

Ha..ha kriva masna i kliska cesta jos ovako nesto nisam cuo. I sta sad ? Gradonacelnik da plati ostetu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije