Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
švicarska

Prevrnuo se autobus s glazbenicima, vozač poginuo

nesreća
VL
25.11.2012.
u 16:18

Jedan od vozača poginuo je na licu mjesta, a nekoliko muzičara je ozlijeđeno, no niti jedan na sreću nije u životnoj opasnosti.

Vozač je poginuo a još je nekoliko osoba ozlijeđeno u prevrtanju autobusa na autocesti u Švicarskoj, prenosi AP.

Švicarska policija izvjestila je kako se autobus koji je prevozio članove Marcus Miller Banda i American jazz banda prevrnuo na autocesti kod grada Urija. Autobus je prevozio trinaestero ljudi, dva vozača i jedanaest muzičara na putu iz Monte Carla prema nizozemskom Hengelou.

Jedan od vozača poginuo je na licu mjesta, a nekoliko muzičara je ozlijeđeno, no niti jedan na sreću nije u životnoj opasnosti.

Policija još uvijek istražuje uzroke nesreće, a prema podacima s mjesta nesreće niti jedno drugo vozilo nije sudjelovalo u nesreći.

>>VIDEO Probio ogradu i satima visio iznad autoceste

Komentara 1

OG
Oger
13:32 26.11.2012.

26.11.2012. u 07:03h -smijmo se- je napisao/la: Pronasao sam zasto se autobus nalazio u istocnoj Svicarskoj. A ti drugi put prekopiraj do kraja: "Die Band befand sich auf einer Promotionstour für das neuen Album «Renaissance»." To objasnjava zasto je bioio na zaobilaznoj liniji prema Nizozemskoj. Nas novinar to isto nije preveo vec opisao put kao direktan za Hengelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije