Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon napada u parku

Pretučenog mladića nakon operacija posjetila Đurđa Adlešič

Bojan Crnojević
Pixsell
20.04.2010.
u 14:53

Mladić se, kaže, trenutačno dobro osjeća, te joj je uspio izraziti ogorčenost posvemašnjom neosjetljivošću građana koji su mirno prolazili dok su ga napadači bjesomučno udarali.

BJELOVAR - Bojan Crnojević (23), kojega su svirepo iscipelarila dvojica maloljetnika u središnjem bjelovarskom parku, kada se u subotu oko 1.45 sati u pratnji djevojke vraćao kući, danas je zbog teških prijeloma svih kostiju lica, osim donje vilice, operiran na čeljusnom odjelu KB Dubrava u Zagrebu.

>>Privedena dvojica koja su iscipelarila rukometaša u parku

Tijekom prijepodneva posjetila ga je potrpredsjednica Vlade RH Đurđa Adlešič te nekoliko minuta provela s njim u razgovoru. Mladić se, kaže, trenutačno dobro osjeća te joj je uspio izraziti ogorčenost posvemašnjom neosjetljivošću građana koji su mirno prolazili dok su ga napadači bjesomučno udarali.

Naime, sve dok nije izgubio svijest, Bojan je vidio skupine mladih koji su mirno sjedili na obližnjim klupama u parku ili jednostavno zaobilazili mjesto incidenta, a da se nitko nije odvažio priskočiti u pomoć, ili barem pozvati policiju, sve dok to nije učinila djevojka u njegovoj pratnji.

Inače, dvojica maloljetnih napadača, obojica 17-godišnjaci, jučer su oko 18 sati saslušani u istražnom centru te pušteni na slobodu.

Trener bjelovarskog kick box kluba Selimir Bogunović potvrdio je točnost nagađanja kako je jedan od napadača M.M. nekoliko mjeseci trenirao, a potom napustio klub.

Đ. Adlešič je, pak, potvrila kako je jedan od nasilnika već prije pretukao jednog bjelovarskog mladića.

Komentara 3

TU
Tupislav
22:05 20.04.2010.

\"\" dvojica maloljetnih napadača su saslušani u istražnom centru te pušteni na slobodu\"\". Znaci nisu krivi - bez frke...

TN
tamo neki
09:48 21.04.2010.

A vi baš sve vjerujete novinarima i onima koji se tako nazivaju. Vjerojatno bi im povjerovali da vam kažu da je zemlja ravna ploča. Dečko je slušao hrvatsku glazbu. Grupa koju je slušao zove se Dubioza kolektiv. Znači nema govora o tome da su to narodnjaci ili srpska glazba. Ako dokažeš suprotno dam ti 1000 kn.

BL
bljesak
09:36 21.04.2010.

Dali bi ga Đurđa obišla da je slušao hrvatsku glazbu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije