Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pretučena žena još se bori za život, pljačkaš je mladi Vinkovčanin

hypo, pljačka, policija
Davor Javorović/Pixsell
09.12.2009.
u 18:25

Nesretna žena zadobila je za život opasne ozljede glave i prevezena je u vinkovačku bolnicu, a potom zbog težine ozljeda u KBC Osijek. Liječnici se i dalje bore za njezin život.

VINKOVCI - Završena je kriminalistička obrada nad 21-godišnjim Vinkovčaninom koji je u subotu oko 21 sat u Ulici Ćirila i Metoda u Vinkovcima napao i nepoznatim predmetom više puta u glavu udario 45-godišnjakinju iz Ivankova te joj je, kada je pala na tlo, oteo torbicu. Počinitelj je sačekao nesretnu ženu, inače djelatnicu u pekarnici, koja je nakon završene smjene krenula prema svom automobilu, te je napao misleći da nosi utržak.

Nesretna žena zadobila je za život opasne ozljede glave i prevezena je u vinkovačku bolnicu, a potom zbog težine ozljeda u KBC Osijek. Liječnici se i dalje bore za njezin život.

Materijalna šteta iznosi 500 kuna, a 21-godišnjak je uz kaznenu prijavu za razbojništvo i nanošenje teških ozljeda priveden istražnom sucu. Glasnogovornik PU Krunoslav Žgela kaže da je 2009. bilo 35 razbojništava, od toga su 24 riješena, ali osim subotnjeg, nije bilo ozljeđivanja. (mf/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije