Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strah od terorizma

Pretražili dječaka (3) u invalidskim kolicima tražeći eksploziv

Sabina Lisicki
Foto: Reuters | AFP
1/2
20.03.2012.
u 14:30

Šesteročlanu obitelj koja je putovala u Disneyland djelatnici Transportation Security Administrationa (TSA) iz nekog razloga označili su sumnjivom te su je odveli u odijeljen prostor na provjeru.

– Rekli su mi da mu se ne smijem približiti niti ga dodirnuti tijekom provjere. Sin mi se tresao od straha i samo sam ga htio primiti za ruku i zagrliti ga – potreseno je govorio jedan otac čiji je trogodišnji sin doživio traumatično iskustvo zbog protuterorističke provjere u chicaškoj zračnoj luci. 

Naime, šesteročlanu obitelj koja je putovala u Disneyland djelatnici Transportation Security Administrationa (TSA) iz nekog razloga označili su sumnjivom te su ih odveli u odijeljen prostor na provjeru. Riječ je bila o trogodišnjaku u invalidskim kolicima, njegovoj sestri, roditeljima te djedu i baki.

Dječaka u kolicima, u potrazi za tragovima eksploziva, službenik je prvo prepipao, a zatim uzeo bris njegovih ruku, nogu i leđa.

Kako se dječak ne bi potpuno uspaničio, članovi obitelji morali su se pretvarati da je sve u redu, a otac je snimio cijeli događaj.

Ključne riječi

Komentara 10

ZE
zelenakrava
20:13 20.03.2012.

Čini se brutalno ali djeca invalidi mogu biti idealni za prijenos eksploziva.Izazivaju sažaljenje i teroristi na to računaju.Naravno kada iza toga nema ništa onda to izgleda strašno.Takav je život.

LU
luftbrenzer
22:02 20.03.2012.

Ovo dokazuje da je rat protiv terorizma već izgubljen. Dok teroristi mirno snuju svoje planove, policija unezvjereno pretresa trogodišnjake u invalidskim kolicima. Tko je tu gubitnik?

TO
tomaivan
15:16 20.03.2012.

Kreteni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije